Floxxium.nl
Image default
Kinderen

Wat je dus NIET nodig hebt voor een pasgeboren baby

Als er een baby op komst is ga je natuurlijk op zoek naar alles wat je nodig hebt! Er zijn honderden zo niet duizenden verschillende producten voor baby’s en allemaal beweren ze natuurlijk van extreem belang te zijn voor je baby. Als ouder wil je gewoon het beste voor je kind, maar laat je niet te snel overhalen door marketing teksten. Je hebt echt niet alles nodig. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij dit artikel geschreven. Dit artikel vertelt je precies wat je NIET nodig hebt. Ook erg nuttig als je op zoek bent naar originele kraamcadeaus.

 

Te veel babykleding

Hoewel babykleertjes onweerstaanbaar kunnen zijn, is het in het begin nauwelijks nodig om kleertjes te kopen. In het begin zal je baby het niet leuk vinden om verschoond te worden. Dus die schattige outfits die je voor ogen had werken veel beter in je hoofd dan in de realiteit. Blijf bij slaappakjes en rompertjes. Hou het gewoon bij de basis. Je baby heeft er helemaal niks aan, een hele kast vol geweldige outfits. Geloof me, dat gevoel voor mode komt veel later wel.

 

Decoratie en kinderkamer accessoires

Heb je te veel op pinterest gekeken ofso? Er zijn duizenden accessoires die je kunt kopen, maar dat betekent niet dat je dat moet doen! Je kind heeft er niks aan om tussen alle accessoires te liggen op de kinderkamer. Hou het interieur netjes en op orde en rustig!

 

Het is leuk om in te richten en aan te kleden, maar don’t over-do it!

 

Flesjes

Hoewel het rustgevend kan voelen om alles voor te bereiden en te kopen voor de komst van je baby, zou je uiteindelijk dingen kunnen kopen die je niet nodig hebt.

 

“Je baby zal ook een voorkeur hebben, en hij zal je vertellen wat hij lekker vindt. Je hoeft geen grote flessenbundels te kopen voordat je weet welke fles je baby lekker vindt. Koop er hooguit 2 en kijk welke de baby het fijnste vind!

https://www.freubelshoponline.nl/