Floxxium.nl
Image default
Kinderen

Een nachtlamp van Frozen als cadeau

Een nachtlamp van Frozen is een perfect cadeau voor uw (klein) kind. De lamp geeft genoeg licht om een kamer uit het donker te halen, maar ook niet te veel dat uw kindje er wakker van licht. Is uw kindje een echte Frozen fan? Bekijk dan ook de pyjama van Frozen, ook hier staan alle karakters op die in de films voorkomen.

Een nachtlamp van Frozen maakt uw kleine gelukkig

De nachtlamp van Frozen heeft genoeg licht om de kamer te verlichten in de nacht. Uw kindje hoeft nu niet meer bang te zijn voor het donker. Plus ze kunnen kijken naar hun favoriete karakters uit Frozen op de nachtlamp. Om het helemaal compleet te maken is het mogelijk om ook een pyjama van Frozen erbij te bestellen. De pyjama van Frozen heeft lange mouwen en een lange broek, hierdoor is deze perfect voor in de koudere maanden. Het is een zacht pyjama met alle karakters van Frozen erop, dus ook de favoriet van uw kleine. De nachtlamp en de pyjama van Frozen zijn een perfect paar om uw kindje mee te verrassen. Bij DaRu-Deals verzenden ze naar België en Nederland en u krijgt gratis verzending bij een bestelling van boven de 50 euro. Het aanbod dat het bedrijf aanbiedt is erg groot omdat het allemaal licentieartikelen zijn van Disney tot Marvel. Er zit altijd wel iets tussen waar u uw kindje mee kan verrassen.

Bekijk het hele aanbod

Bekijk het hele aanbod van DaRu-Deals op de website. Naast een nachtlamp van Frozen hebben ze ook een pyjama van Frozen. Deze twee cadeaus zijn perfect voor elke Frozen fan. De favoriete karakters van uw kindje staan op de artikelen waardoor ze altijd hun favoriet zien staan. Bij het bedrijf hebben ze licentieartikelen van bijvoorbeeld Disney, Marvel maar ook Nickelodeon. Uw kind vindt altijd iets perfects wat bij hun favoriete serie of film hoort.