Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Waar let je op bij de aanschaf van een nieuwe fiets

Een fiets kopen – nieuw of gebruikt – kan ontmoedigend zijn, maar wij zijn er om te helpen. In deze blog delen we enkele tips en trucs om de perfecte fiets voor u te vinden en geven we enkele aanbevelingen om uw zoektocht te vergemakkelijken.

 

Fietsframe

Begin met de vork en werk dan naar boven naar het hele frame. Onderzoek het grondig van boven naar beneden, zoek naar verfbelletjes of blaren (een teken van corrosie) en deuken in het frame als het van metaal is. Scheuren die kunnen leiden tot breuk zijn moeilijk te ontdekken op een carbon fiets, maar het is de moeite waard om te controleren of de buizen niet vreemd gebogen zijn.

 

Let op de linker liggende achtervork onder de ketting en aan de rechterkant van de trapas. Op deze plaatsen heeft de ketting de neiging te stoten, eraf te vallen en tussen de liggende achtervork en het frame te komen, wat grote sporen achterlaat als er geen goede bescherming is. 

 

Controleer beide zijden op deuken veroorzaakt door een ongeluk of als de fiets tegen de muur is gevallen, totdat het stuur evenwijdig aan elkaar is.

 

Koop uw nieuwe fiets hier

Bij fietsenwinkel Piest.nl hebben we een grote verscheidenheid aan fietsen die perfect zijn voor iedereen – of je nu je allereerste fiets wilt kopen of een upgrade zoekt. Bovendien zijn onze prijzen niet te verslaan! Kijk dus snel bij ons als je weer een nieuwe fiets nodig hebt. Je zult gegarandeerd tevreden zijn over de kwaliteit en service!

https://www.piest.nl/