Floxxium.nl
Image default
Zakelijk

Val op met lichtbakken

Heeft u een eigen bedrijf maar wilt u juist veel meer opvallen met uw bedrijf, in bijvoorbeeld een drukke straat of langs de kant van de weg. Daar zijn verschillende opties voor, zoals het gebruik maken van lichtbakken zorgt voor een goede verlichting. Hierdoor trekt uw bedrijf in ieder geval veel aandacht. Nu is het uiteraard wel belangrijk om dit op een goede manier aan te pakken, want een te felle lichtbak kan weer zorgen voor irritatie. Kies daarom nooit zomaar een lichtbak, maar zorg er voor dat het exact past bij wat u wilt uitstralen met uw bedrijf.

Waar hang jij de lichtbakken?

Een erg belangrijke keuze is dat een idee heeft waar de lichtbak moet komen. Dit is namelijk een zeer belangrijk voor de uitstraling. Reclame moet namelijk niet als irritant bevonden worden. Kies er bijvoorbeeld voor om de lichtbakken aan de gevel te hangen, maar rechts of lichts aan het gebouw kan natuurlijk ook. Dit heeft ook te maken met het gebouw van uw bedrijf. Waar is er plek voor een prachtige lichtbak die mensen naar binnen trekt, of in ieder geval ervoor zorgt dat de naam een stuk bekender wordt. Bij Bosman Reklame kunt u terecht voor diverse lichtbakken. Lichtbakken zijn is in verschillende soorten, zoals de enkelzijdige lichtbakken, dubbelzijdige uitsteek bakken, specials in verschillende vormen, vrijstaande bakken en lichtbakken voor onder een luifel. Welke kiest u?

Alle opties

Zoals u leest zijn er dus diverse opties beschikbaar. Heeft u daarom al enig idee? Bedenk daarom waar u de lichtbakken wilt hangen en wat het uiterlijk moet zijn. Het beeld- en tekstgedeelte van de bakken bestaat uit een ongeveer 4 mm dik gegoten acrylaat. De specialisten van Bosman Reklame kunnen in ieder geval de bakken tegen verschillende ondergronden monteren, dus dat zal nooit een probleem opleveren. De bakken zijn in principe verkrijgbaar in het grijs. Heeft u liever een andere kleur? Dan kunt u gewoon kiezen uit de RAL-kleuren.

Meer weten?

Heeft u nog andere vragen over de mogelijkheden bij Bosman Reklame? Bezoek dan even de website om meer informatie in te winnen. Bij vragen kunt u contact opnemen met de specialisten van Bosman Reklame. Zij staan u namelijk heel graag te woord.

https://www.bosmanreklame.com/