Floxxium.nl
Image default
Geschenken

Steel de show met een foto op glas

Zou u uw favoriete foto willen vereeuwigen op prachtig glas? Laat dit dan doen door het professionele team van Foto-in-glas. Zij hebben ruime ervaring met het laseren van de mooiste foto’s op hoogwaardig glas. Elke foto op glas die u hier bestelt, wordt gemaakt in kristalglas van de hoogste kwaliteit. U heeft de keuze uit een breed assortiment glazen modellen zoals een blok, kubus, hart of tafelmodel. U kunt een prachtige foto op glas voor uzelf laten ontwerpen en uitvoeren, maar deze is ook ontzettend leuk om te geven. Verzeker uzelf van een origineel en persoonlijk cadeau dankzij de bijzondere ontwerpen van Foto-in-glas.

Elke foto wordt uniek met een prachtig glazen model

Maak uw foto extra uniek door de professionele medewerkers van deze webshop een originele draai te laten geven aan uw foto op glas. Wanneer u dit wenst, maken zij namelijk een 3D-foto van uw 2D-foto. Dankzij het zuivere kristal van het glas wat voor uw foto gebruikt wordt, springt het 3D-ontwerp er helemaal uit. Uw foto komt met een gravering op glas echt tot leven. Het bestellen van een foto is eenvoudig. Selecteer eerst het glazen model waarop u uw foto op glas wilt laten laseren. Kies bijvoorbeeld een blok of hart. Vervolgens geeft u aan in welke maat u dit model wilt laten maken. Of u nu liever een klein, middelgroot of groot model wenst, het kan allemaal. Tenslotte uploadt u uw favoriete foto op de site. Wilt u de foto op glas verder laten personaliseren? Geef dit dan aan en laat een persoonlijke boodschap toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor een bijzondere datum, de naam van een speciaal persoon of voeg een unieke boodschap toe.

Stel vandaag nog uw unieke kunstwerk samen

Wilt u ook een uniek kunstwerk van glas bestellen? Doe dit dan vandaag nog, want dankzij de korte levertijd van Foto-in-glas heeft u uw foto altijd snel in huis. Als u er niet uitkomt met bestellen of het lastig vindt om een keuze te maken, neemt u eenvoudig contact op met de medewerkers van deze webwinkel. Zij helpen u met het creëren van een origineel en persoonlijk glazen kunstwerk.

https://www.foto-in-glas.nl/