Floxxium.nl
Image default
Geschenken

Laat hier promotiematerialen met jouw bedrijfslogo bedrukken

Promotiematerialen zijn een uitstekende manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Je kunt ze uitdelen aan werknemers, collega’s en zakenrelaties, of je kunt ze meenemen naar vakbeurzen en conferenties. Het belangrijkste is dat promotiematerialen laten zien wat voor bedrijf jouw onderneming is. Laat daarom al jouw favoriete promotiematerialen bedrukken bij Promocompany. Dit bedrijf beschikt over een zeer gevarieerd assortiment van diverse promotiematerialen die je eenvoudig kunt laten bedrukken met jouw bedrijfslogo of een toonaangevende slogan. Zo kun je hier bijvoorbeeld schrijfwaren laten bedrukken, maar je vindt hier ook verrassende promotiematerialen. Denk aan trainingspakken, snoeppotten of opvouwbare paraplu’s.

Geef een strandbal als vakantiecadeau

Wil jij een echt uniek promotiemateriaal voor jouw volgende evenement? Kies er dan voor om een strandbal als relatiegeschenk te geven aan jouw zakenrelaties of collega’s. Je kunt bij Promocompany jouw favoriete strandbal kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod. Kies bijvoorbeeld een kleine strandbal die gemakkelijk mee te nemen is of maak indruk met een grote strandbal. Komt de vakantie eraan? Dan is een doorzichtige strandbal met een print van een wereldkaart een origineel relatiegeschenk. Jouw zakenrelaties kunnen de bal eenvoudig meenemen naar hun vakantiebestemming en zelf opblazen. Ook op een strandbal als relatiegeschenk kun jij jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam laten drukken. Kies je ervoor om de bal in de kleuren van jouw huisstijl te bedrukken? Dan weet je zeker dat jouw zakenrelaties of collega’s ook op hun vakantiebestemming nog eens aan jouw onderneming zullen denken.

Ga naar de website van dit promotiebedrijf en bestel direct

Ben jij benieuwd naar het aanbod aan promotiematerialen dat je door Promocompany kunt laten bedrukken voor jouw bedrijf? Neem dan direct een kijkje op de website en ontdek de mogelijkheden! Je rekent bij dit promotiebedrijf altijd op een snelle levertijd van slechts drie dagen. Daarbij kun je gratis een digitaal ontwerp maken waarvan je altijd een proefdruk ontvangt. Zo weet je precies hoe jouw strandbal of ander relatiegeschenk eruit zal zien. Bestel vandaag nog en verras jouw collega’s met een bijzonder cadeau.