Floxxium.nl
Image default
Management

Royal holloway business management

De cursus

Bedrijfskunde en management (BSc)

Onze School of Business and Management heeft een frisse en intellectueel uitdagende benadering van management onderzoek en onderwijs. Het bestuderen van Business and Management aan Royal Holloway betekent dat je leert van internationaal gerenommeerde experts die hun onderzoek en ervaring delen, zodat je actuele en relevante managementvaardigheden en -kennis opdoet.  De waardevolle context die deze graad je zal geven, in combinatie met de interpersoonlijke en overdraagbare vaardigheden, zal leiden tot uitstekende management carrièrevooruitzichten.

 

U zult bouwen aan uw vaardigheden en capaciteiten in alle belangrijke gebieden van het management, met inbegrip van strategie, internationale zaken, marketing en consumptie, evenals boekhouding. Onze evenwichtige benadering van onderzoek en onderwijs staat garant voor onderwijs van hoge kwaliteit door vakleiders, baanbrekend materiaal en intellectueel uitdagende debatten. U krijgt individuele aandacht en flexibiliteit om desgewenst expertise op een specialistisch gebied op te doen.

 

Deze cursus zal u toelaten om een creatieve benadering van het oplossen van problemen te ontwikkelen die effectieve managementresultaten oplevert, samen met hoe u richting kunt geven, vooruitgang kunt beoordelen en uw aanpak kunt aanpassen aan veranderende omstandigheden.

 

AACSB geaccrediteerd – de langst dienende accreditatie-instantie en de grootste business education netwerk wereldwijd.

Hoor van sprekers uit de industrie uit verschillende sectoren.

Onderzoek kern management activiteiten en leiderschap modellen.

Begrijp de belangrijkste concepten van bedrijfs- en bedrijfsstrategie.

Leer over stages en part-time werkgelegenheid.

Van tijd tot tijd brengen we wijzigingen aan in onze cursussen om de student en leerervaring te verbeteren, en dit is met name het geval nu we blijven reageren op de Covid-19 pandemie. Als we een belangrijke wijziging aanbrengen in de door jou gekozen cursus, laten we je dat zo snel mogelijk weten.

 

Onderwijs & beoordeling

Uw cursus wordt beoordeeld door een combinatie van examens en opdrachten in de vorm van essays of presentaties. U krijgt inzicht in de belangrijkste managementonderwerpen aan de hand van de volgende leermethoden:

 

Lezingen introduceren de belangrijkste vakgebieden, thema’s en kaders door middel van een grotere onderwijsgroep formaat

Groepswerk biedt u de mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten en met hen te leren samenwerken. Dit is belangrijk voor uw ontwikkeling wanneer u een managementrol overweegt in uw toekomstige carrière.

Casestudies worden in de opleiding geïntegreerd. Dit weerspiegelt de realiteit van de besluitvorming en het oplossen van problemen in de hedendaagse zakenwereld.

Zelfstandig leren is een belangrijke vaardigheid die u op de werkplek en in het leven in het algemeen, maar ook tijdens uw studie ten goede zal komen. U zult uw eigen onderzoek moeten doen om meer te weten te komen over de onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent.

Seminars en workshops bieden de mogelijkheid om de thema’s die in de colleges aan de orde komen, nader te onderzoeken. Seminars bestaan uit kleine interactieve groepen, met discussie tussen docenten en studenten.

De formele examens vinden plaats in mei/juni.

 

Een Business and Management graad aan Royal Holloway kan leiden tot veel verschillende carrièrepaden. Het wordt zeer gewaardeerd door werkgevers vanwege de geavanceerde kennis van het moderne bedrijfsleven in combinatie met waardevolle interpersoonlijke en overdraagbare vaardigheden die direct kunnen worden genomen op de werkplek. Wij helpen studenten om hun eigen sterke punten, vaardigheden en capaciteiten te herkennen, zodat zij sterke sollicitaties kunnen maken voor hun gekozen baan of verdere studie.

 

Afgestudeerden hebben functies bij een reeks van wereldwijde merken, waaronder:

 

Nike

eBay

Harrods

Versace

Vodafone

Nestlé

PwC


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/