Floxxium.nl
Image default
Banen en opleidingen

Werkvoorbereider Bouw & Infra

Werkvoorbereider Bouw & Infra

Zwolle
Tijdelijk werk,
interim,
projectbasis
Fulltime

Over Jou

Een goede voorbereiding is het halve werk. buiten jouw werk gaan bouwprojecten dan ook twee keer zo traag. efficiëntie is jouw rangtelwoord naam en je ziet problemen van mijlenver aankomen. en nu ben je toe aan een bredere horizon, dus je solliciteert voor de functie van werkvoorbereider bouw & infra bij brunel!

Jouw verantwoordelijkheden

Als werkvoorbereider bouw & infra sta je op de startbaan van elk bouwproject. Je stippelt het gehele tracxe9 tot in de puntjes uit, kneden een taxatie, bestelt waar nodig onderwijl wat spul en je zorgt dat allemaal weet waar hij aan toe is. Ook woon je vergaderingen bij, zodat je nauwkeurig weet met welke aspecten je rekening moet vasthouden in je plan van werkmethode.

Maar daar blijft het niet bij. Is het project eenmaal gestart, dan zie je erop toe dat hij geen onnodige retardatie oploopt en dat de uitgaven binnenshuis jouw prognose passen. Loopt iets niet helemaal zoals tegemoetzien? geen narigheid, daar heb je in jouw planning al rekening mee gehouden. Het enige wat je nu kan doen, is bijsturen.

Jouw profiel

De kickstart van een bouwproject ligt dus in jouw handen, maar jij kan die verantwoordelijkheid wel aan. Je begint dan ook niet geheel buitenshuis bepakking aan deze baan. Zo heb je bijvoorbeeld:

Een mbo- of hbo-achtergrond in de techniek – zodat je weet waar je het over hebt tenminste 2 jaar ervaring als werkvoorbereider – beginnersfouten maak je niet meer een sterk analytisch inzicht – zodat je belangen van meerdere partijen inziet een nog sterker voortschrijdend inzicht – geen overbodige luxe, als je een planning maken veel overtuigingskracht – handig voor als iemand van je planning afwijkt past deze omlijsting bij jou? solliciteer dan onmiddellijk!

Ons aanbod

Als werkvoorbereider bouw & infra kom je terecht bij een van de interessantste bouwbedrijven van het land. Maar je bent in voorkomendheid bij brunel, wat betekent dat je ook na resultaat van dit project bent verzekerd van een nieuwe uitdagende functie. Daar zorgt jouw oefenmeester wel voor.

Met diezelfde oefenmeester ontwerp je trouwens ook je trainingstraject bij brunel, op ondergrond van je carrièreplanning. Zo kan je bv. Certificaten halen voor bim-software, autocad, breeam en vca-vol. En wat we nog meer bieden? een gepast merite met bonusopportunity, bijvoorbeeld. En een goede pensioenregeling, korting op individuele verzekeringen en extra’s op het landstreek van ontspanning en cultuur.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/salaris.html