Floxxium.nl
Image default
Banen en opleidingen

Wordt nu een visagist met de opleiding visagie

Bent u op zoek naar een nieuwe opleiding visagie, zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres. Bij ons vindt u het meest kwalitatieve lessenpakket voor de visagie. Bij ons zijn al jarenlang de echte experts werkzaam die hun kennis op wonderbaarlijke wijze weten over te dragen aan de jongere generatie visagisten via deze super goede opleiding visagie. Onze opleiding visagie biedt een uitgebreid curriculum aan waar de vele verschillende facetten van de visagie worden belicht behandeld en geleerd. Met deze opleiding visagie gaat er een wereld voor u open want u zult nooit meer hetzelfde kijken naar een gezicht of een stukje huid. De opleiding visagie is daarnaast ook voordelig te bekostigen via een mooie boog om uw oor of mondje. De opleiding visagie is een toegankelijke opleiding die we iedereen aanraden.

De allround visagie opleiding in Nederland

Tijdens onze opleiding maak je kennis met veel verschillende kanten van de visagie. Zo behandelen wij alles van cosmetisch tot medisch en wat er tussen in zit. Gezondheid is schoonheid is het motto wat we hier hanteren binnen de visagie wereld, u leert dus niet alleen om mooi te maken maar ook om gezond te maken, om beter te maken. U krijgt een uitgebreide introductie in de visagie wereld met onze opleiding visagie, we slaan geen enkel aspect over zodat u straks de beste visagist bent die u kunt zijn.

De beste tutors in het vak, zeggen we maar

Onze tutors, onze docenten en leraren zijn al jaren in het vak actief en hebben zo veel vakkennis opgedaan in de praktijk. Deze praktische kennis proberen zij over te brengen met het uitgebreide curriculum en de visagie magie. Onze docenten zijn heel goed in het doceren en het in stand houden van de visagie opleiding. En kijk wat wij jou kunnen leren.