Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Last van uitstelgedrag? Let dan goed op!

Als het goed is, is uitstelgedrag iets menselijks. Het last-minute oplossen van een aantal vraagstukken of wachten tot het uiterste moment om iets in te leveren. Dit uitstelgedrag is natuurlijk niet altijd handig, maar kun je er iets aan doen? Jazeker kan dat. Wij gaan jou in dit artikel uitleggen hoe jij uitstelgedrag tegengaat en voorkomt voor in de toekomst. Jij gaat vanaf nu alles keurig op een rijtje hebben, omdat je alles snel afhandelt!

Denk aan het eindresultaat!

Als jij het even niet ziet zitten om met een bepaald project of iets dergelijks aan de gang te gaan, is het van belang dat jij precies weet waar je het voor doet. Als jij het eindresultaat voor je hebt en dit met een bepaald succes wilt behalen, zal je er iets voor moeten doen. Hou het einde goed in de gaten en maak het zo direct mogelijk voor jezelf om uitstelgedrag te voorkomen.

Breng andere mensen op de hoogte!

Als jij ervoor zorgt dat andere mensen precies weten wanneer jij iets moet inleveren of überhaupt klaar moet hebben, heb je al gauw een extra stok achter de deur. Je wilt deze mensen namelijk niet teleurstellen.

Breng mensen om je heen op de hoogte van alles wat jou op dit moment bezighoudt en wat jouw plannen voor de komende tijd zijn. Ook dit voorkomt uitstelgedrag enorm.

Lukt dat niet…?

Als dit allemaal totaal niet in jouw rijtje past, moet je op zoek naar een alternatief. Gelukkig bestaat Dutch Microdosing. Hier worden producten verkocht die ervoor zorgen dat jouw energie om wat te doen terugkomt en zo ga jij minder last krijgen van uitstelgedrag.

We raden je aan om eens een kijkje op de website te nemen en het één en ander te proberen. Jij gaat namelijk vanzelf merken dat dit jou er wel echt doorheen kan slepen!

 

https://dutchmicrodosing.de/