Floxxium.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat uw dekvloer infrezen voor comfortabele vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds populairder en dat is niet zo vreemd. Het is een zeer comfortabele manier om uw woonkamer, slaapkamer of zelfs uw badkamer te verwarmen. Het infrezen van de dekvloer is hiervoor nodig om de slangen van de verwarming in de vloer te kunnen leggen. Het infrezen van een dekvloer is een klus die u het beste kunt uitbesteden, ook als u later de vloerverwarming zelf aanlegt. Frezen is werk dat u niet even zomaar doet. Het zou zonde zijn als u de vloer onnodig zou beschadigen.

Kies voor een goede basis voor uw vloer

Als u een nieuwe vloer wilt laten leggen, dan is het verstandig om uw oude vloer te laten voorzien van een cementdekvloer. Hierdoor wordt het oppervlak perfect glad en egaal. Daarna kunt u iedere vloer leggen of laten leggen die u maar wilt. Vooral als u gaat voor een harde vloer zonder tussenlaag van vilt is het belangrijk dat deze vloer strak en stabiel ligt. Als u geen cementdekvloer laat aanbrengen of een andere manier van egaliseren kiest, loopt u het risico dat de vloer schade oploopt. Platen of tegels kunnen gaan verzakken waardoor schade of ontsierende naden ontstaan. Dat is natuurlijk zonde van uw nieuwe vloer, zeker als u hiervoor flink heeft moeten investeren.

Laat uw vloer aanleggen door de vakman

Heeft u een nieuwe vloer nodig in de woonkamer, de werkkamer of voor een ruimte in uw bedrijf? Laat dan een cementdekvloer aanleggen door Multi Vloeren Brabant. Ook kunt u dit bedrijf inhuren voor het infrezen van een dekvloer zodat leidingen en dergelijke netjes kunnen worden weggewerkt. Voordat er een offerte wordt uitgebracht, komt er een vertegenwoordiger langs om de situatie te beoordelen. Op die manier is duidelijk wat er moet gebeuren en welke materialen daarvoor gebruikt moeten worden. U kunt uiteraard rekenen op een scherpe prijsstelling en uitstekende service.