Floxxium.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Met een visgraat vloer uit Eindhoven geeft u uw huis een nieuwe uitstraling

Wilt u graag een nieuwe vloer kopen met het uiterlijk van een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc? Dat kan bij Vinylwood! Dit bedrijf uit Eindhoven verkoopt diverse pvc-vloeren, onder andere een visgraat vloer, met een houtlook. Deze pvc-planken, zijn niet te onderscheiden van echt hout. Het voordeel van deze vloeren ten opzichte van hout is dat je deze vloeren, door hun waterbestendigheid, ook kunt gebruiken in je badkamer. Door de klimaatongevoeligheid van pvc zijn deze vloeren bovendien erg geschikt voor vloerverwarming. Ook zijn ze erg onderhoudsvriendelijk. Je maakt jouw visgraat pvc-vloer eenvoudig schoon met een doek en water. Kiest u voor pvc-planken voor een visgraat vloer in Eindhoven? Dan heeft u de keuze uit diverse kleuren en verschillende breedtes.

Een tegelvloer van pvc

Als u nadenkt over een tegelvloer, kunt u ook bij dit bedrijf terecht. De sommige pvc-vloeren van dit bedrijf uit Eindhoven worden namelijk gemaakt met tegels. Een pvc-vloer met tegels lijkt sprekend op echt natuursteen, maar dat is het natuurlijk niet. Door de vele voordelen van pvc, waarvan enkelen hierboven al genoemd zijn, zijn deze pvc-tegelvloeren de laatste jaren erg populair geworden. Zo hebben pvc-vloeren ook een hoge drukvastheid en zijn ze geluiddempend. Een bijkomend pluspunt van het kopen van pvc-tegels bij dit bedrijf, is dat hun vakkundige medewerkers uit Eindoven de visgraat vloer of tegelvloer ook voor u leggen. U wordt bij hen dus helemaal ontzorgd.

Vraag hun medewerkers om advies

Bent u erover uit? Wilt u pvc-vloeren als een visgraat vloer kopen bij een vakkundig bedrijf uit Eindhoven? Kom dan langs in de showroom van Vinylwood. U bekijkt hier alle pvc-vloeren uit hun assortiment. Bovendien krijgt u hier advies over de meest geschikte vloer voor uw huis. Wilt u meer informatie voordat u naar Eindhoven rijdt? Neem dan contact met dit bedrijf op via de contactgegevens op hun website.