Floxxium.nl
Image default
Wijn

Hét wijnhuis in Utrecht voor zowel particulieren als bedrijven

Q-Vignes Wijnimport in De Bilt is hét wijnhuis in de provincie Utrecht! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij deze wijnwinkel terecht. Zo kunt u heerlijke flessen wijn kopen, gewoon voor uzelf. Daarnaast helpen ze ook horecaondernemingen met het vinden van de perfecte wijnen die ze aan hun gasten kunnen serveren. Hierin adviseren ze deze bedrijven tevens graag over welke wijnen goed passen bij welke gerechten. Ook wijnwinkels kloppen daarnaast regelmatig aan bij dit bedrijf. Zo kunnen ze hun assortiment aanvullen met unieke, karakteristieke wijnen die rechtstreeks worden geïmporteerd uit diverse wijnstreken in Europa en daarbuiten.

Eenvoudig uw favoriete Duitse wijn kopen met advies op maat

Flexibiliteit, scherpe prijzen, advies op maat en excellente service; dat is waar dit wijnhuis in Utrecht bekend om staat. Wilt u bijvoorbeeld een specifieke Duitse wijn kopen? Dan helpen ze u graag met het vinden van de perfecte wijn voor uw gelegenheid. Ze vertellen u onder andere meer over de verschillende wijnboeren, zoals Weingut Knab en Schlossgut Liebig. Op basis van uw wensen adviseren ze u daarna graag welke Duitse wijn u het best kunt kopen.

Neem eenvoudig contact op voor vragen en advies

Bij Q-Vignes Wijnimport maakt het niet uit of u de wijnen online koopt of in hun winkel in De Bilt; ze helpen u in beide gevallen graag verder met advies op maat. Wanneer u online bestelt, kunt u altijd even contact opnemen met de specialisten van dit wijnhuis in Utrecht. Zo kunt u uw vragen stellen en advies vragen. U vindt de contactgegevens op hun website. Weet u al precies welke Duitse wijn u wilt kopen? Plaats uw bestelling dan eenvoudig en snel in de webshop en laat deze bij u thuisbezorgen. Hierbij profiteert u van een snelle levering. Bent u toch niet helemaal tevreden met de bestelde wijn? Geef het dan aan, dan krijgt u uw geld terug.