Floxxium.nl
Image default
Electronica en Computers

Het bestellen van hoortoestellen online

Voor het kopen van diverse en goede hoortoestellen ben je hier bij de juiste aanbieder terecht komen. Je kunt online de hoortoestellen bestellen en eer wordt ten alle tijden contact met je opgenomen. Het toestel zal moeten worden ingesteld op gehoorverlies en dit wordt gedaan door een gediplomeerde audicien. Wanneer je een van de hoortoestellen in de winkel aanschaft dan zal dit ter plekke worden gedaan. Maar online bestellen is op deze manier ook zeker een mogelijkheid. Daarnaast moet de audicien ook goed kijken naar een aantal andere zaken. Hiervoor zal je telefonisch in contact komen om een aantal zaken met hem of haar door te kunnen spreken zodat je optimaal kunt genieten van de werking van een van de aangeboden hoortoestellen. 

Gehoorverlies

Er wordt telefonisch met je besproken of de hoortoestellen die je hebt besteld goed aansluiten bij je gehoorverlies. Omdat mensen vaak een klein toestel willen kiezen ze misschien een hoortoestel uit dat te weinig kracht heeft om het verlies van het gehoor bij te staan. Wanneer je er een nodig hebt die wat extra versterking aan het gehoor biedt, dan heb je mimers een wat groter model van de hoortoestellen nodig. Gelukkig worden de hoortoestellen tegenwoordig steeds kleiner gemaakt, waardoor het niet meer heel erg zichtbaar is. 

Hoortest

Met al meer dan 20 jaar aan ervaring zal er op een goede manier worden gekeken naar hetgeen waar jij behoefte aan hebt er wordt toch wel echt verwezen op een hoortest in de zaak alvorens je het toestel gaat bestellen. Hierdoor kan er goed worden gekeken naar een passend toestel. De hoortoestellen worden geleverd binnen een korte periode, zodat je er snel profijt van hebt. Ook wordt er een lange garantie geboden op de hoortoestellen die je bestelt. JE kunt ook altijd naar de winkel komen om het te stellen.