Floxxium.nl
Image default
Electronica en Computers

MacBook Air of Pro, welke moet je kopen?

Dit is een vraag die vaak gesteld wordt aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe laptop. Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke je moet kopen, vooral als je niet zeker weet wat de verschillen tussen de twee zijn. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen de MacBook Air en de MacBook Pro: De MacBook Air is dunner en lichter dan de MacBook Pro. De MacBook Air heeft een scherm met een lagere resolutie dan de MacBook Pro. De MacBook Air heeft een zwakkere processor dan de MacBook Pro. De MacBook Air heeft minder opslagruimte dan de MacBook Pro.

De batterij van de MacBook Air gaat minder lang mee dan die van de MacBook Pro. De MacBook Air is goedkoper dan de MacBook Pro. Welke moet je dus kopen? Als je op zoek bent naar een dunne en lichte laptop en je hebt niet veel opslagruimte of een krachtige processor nodig, dan is de MacBook Air een goede optie. Heb je een krachtige laptop nodig die zware taken aankan, dan is de MacBook Pro een betere optie.

Er is echter wel een groot prijsverschil tussen de MacBook Air en Pro. Zo is de MacBook Pro een stuk duurder, wat niet gek is als we kijken naar de prestaties van beide MacBook varianten. Gelukkig zijn er veel MacBook aanbiedingen in meerdere webwinkels waar je gebruik van kan maken, dus besparen op een MacBook is een fluitje van een cent. Een MacBook zonder korting kopen is dus eigenlijk weggegooid geld.