Floxxium.nl
Image default
Energie

Deze specialist zorgt ervoor dat jij de woning die je bouwt volledig elektrisch kunt verwarmen

Energieneutraal is een expert in gasloze verwarming voor woningen. Bij deze professional heb je de keuze uit verschillende soorten radiatoren. Elk van deze systemen is duurzaam waardoor ze geschikt zijn om energie neutrale woningen mee te bouwen. Wil jij de beste keuze maken voor jouw klanten? Ga dan langs in de showroom van deze specialist en ontvang deskundig advies over het elektrisch verwarmen van een woning.

Diverse soorten radiatoren bij deze professional

Bij deze expert in gasloze verwarming voor woningen heb je de keuze uit verschillende soorten radiatoren om een woning elektrisch te verwarmen. Ieder systeem is op een andere manier duurzaam. Je hebt bijvoorbeeld de Grafeen-radiator. Grafeen is een uitstekende warmtegeleider. Dit materiaal is dun, transparant en flexibel, maar toch zeer stevig. Daarnaast vind je bij deze specialist de Silicum-radiator. Dit materiaal houdt warmte goed vast waardoor deze niet verloren gaat. Dit resulteert in energiebesparing. Een ander systeem van deze expert werkt met Nano-infraroodverwarming. Deze radiator gebruikt lange golf infraroodstraling om ruimtes te verwarmen. Deze warmte blijft lang hangen waardoor je minder tijd nodig hebt om de ruimte te verwarmen.

Over deze expert in radiatoren

Energieneutraal levert en installeert duurzame elektrische radiatoren. Deze professional biedt verschillende oplossingen aan om woningen energieneutraal en zonder gas te verwarmen. Daarnaast geven ze jou graag advies over hun producten. Daardoor kies je gegarandeerd de radiator die het beste werkt voor jouw specifieke situatie. Bovendien installeert deze specialist zelf vakkundig het systeem zodat je zeker weet dat dit zorgvuldig gebeurt.

Bouw energie neutrale woningen dankzij dit professionele bedrijf

Er zijn verschillende opties om een woning elektrisch te verwarmen. Energieneutraal biedt diverse duurzame systemen aan die dit mogelijk maken. Daarnaast adviseren ze jou graag over hun producten. In hun showroom heb je een overzicht van al hun systemen. Ga gerust langs voor advies of neem contact met ze op om een samenwerking aan te gaan.

https://www.nrgneutraal.nl/