Floxxium.nl
Image default
Entertainment

Cupcake vormpjes en andere versiering

Cupcake vormpjes en andere versiering

Cupcake vormpjes en andere versiering vind je bij Daily Style. In het assortiment zitten onder andere cupcake vormpjes van 7 en 11 centimeter. Ook kan je kiezen tussen verschillende kleuren en patronen. Voor een feestje in de zomer is het bijvoorbeeld erg leuk om witte cupcake vormpjes met alle kleuren stippen te kiezen. Daarbij zitten ook bijpassende prikkers. Zo kun je cupcakes bakken met witte frosting op top en met gekleurde eetbare confetti als finishing touch. Als het om een kinderfeestje gaat zullen de kinderen helemaal gek worden van deze prachtige en lekkere creaties. Kijk daarom bij Daily Style voor alle versieringen die je nodig hebt voor je feestje.

Duurzaam wegwerpservies is een goede keus

Tegenwoordig zijn we ons steeds meer bewust over wat onze keuzes met het milieu doen. Onderdeel daarvan is het gebruik van wegwerp plastic. Plastic wegwerpservies gebruik je bijvoorbeeld maar 1 keer en daarna wordt het weggegooid. Ontzettend slecht voor het milieu en daarom heeft Daily Style duurzaam wegwerpservies in het assortiment. Je kan kiezen uit verschillende kleuren kartonnen serviezen. Of het nou gaat om roze, zilver of zwart, Daily Style heeft het allemaal. Onderdeel van het duurzame wegwerpservies zijn ook houten of bamboe besteksets. Zo heb je nog steeds het gemak van wegwerpservies, maar is duurzaam wegwerpservies een betere keuze voor het milieu.

Party!

Bij een echt feestje ziet alles er op en top uit. Met de versieringen, verpakkingen en andere toebehoren van Daily Style geef je jouw feestje dé perfecte aankleding. Of het nou gaat om een chique bruiloft of een chaotisch kinderfeestje, je vindt alles bij Daily Style om het tot een goed einde te brengen. Van cupcake vormpjes in alle vormen en maten en babyshower versiering tot duurzaam wegwerpservies. Niets wordt overgeslagen bij Daily Style. Kom je er toch niet uit en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan kan je zelfs naar een van de winkels gaan om alles persoonlijk uit te zoeken.