Floxxium.nl
Image default
Entertainment

Interessante workshops voor bedrijven

Bent u op zoek naar interessante workshops voor bedrijven? 2BEmoved uit Haarlem biedt u een hele fijne manier van deelnemen aan een workshop aan. De workshops worden namelijk gegeven in de vorm van bedrijfstheater. Tijdens zo’n workshop krijgen u en uw werknemers de mogelijkheid om op een interactieve en nieuwe manier met elkaar samen te werken en aan het einde van de workshop een voorstelling te presenteren aan een publiek.

Interessante workshops voor bedrijven bij deze aanbieder

Veel workshops voor bedrijven werken goed, maar zijn vaak te theoretisch en cliché doordat de dezelfde vorm van de workshop al te vaak is toegepast en mensen niet meer geprikkeld worden. De workshops van dit bedrijf zijn daarentegen vernieuwend en ze bieden u en uw medewerkers nieuwe inzichten. Wanneer u kiest om workshops te volgen bij dit bedrijf, dan kiest u voor leerzaam bedrijfstheater. Uw medewerkers worden namelijk in de mogelijkheid gesteld om zelf een voorstelling te schrijven en uit te voeren. Dit is zowel leuk als leerzaam. En tijdens dit bedrijfstheater worden nieuwe inzichten opgedaan. Dit kunnen inzichten zijn over elkaar, maar ook inzichten over de groepsdynamiek in uw bedrijf, een bepaalde veelvoorkomende situatie en wat de positie is van uw collega’s. Op deze manier leert iedereen van elkaar en wordt het steeds helderder wat de beste manier is om met elkaar te communiceren of hoe er met elkaar moet worden omgegaan. Deze workshops voor bedrijven zijn zowel gezellig als impactvol en inzichtelijk. Het gebeurt vaak dat medewerkers tijdens deze workshops nieuwe aspecten ontdekken of herontdekken over zichzelf. Niet alleen op het gebied van schrijven en acteren, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van logistiek nadenken, samenwerken en analyseren.

Stel uw vraag aan ons

Heeft u een vraag met betrekking tot workshops voor bedrijven? Of heeft u een andere vraag over de mogelijkheden van 2BEmoved? Stel deze dan gerust aan dit bedrijf. U kunt contact met hen opnemen via de contactgegevens op de website.

https://www.2bemoved.nl/