Floxxium.nl
Image default
Banen en opleidingen

Service Technician

Functieomschrijving

Voor jouw nieuwe werkgever in Rotterdam Europoort zijn wij per direct op zoek naar een ervaren allround- onderhoudsmonteur.
Je zal de blast resistant modulaire containers verzorgd, service doen en de smeken en klachten van klanten naar bedienen behandelen.
Jij zal de belangrijkste schalm zijn voor zowel de operations, interne collega ’s en de klant.
Het is dus verhelderend van bij dat je oprecht, klantgericht en voorts een teamspeler bent.
De voertaal op werkvloer is engels, nederlands wordt er ook gesproken in mindere mate.
Vanuit de blast resistant containers kan het personeel op petrochemische sites, risicoloos in de blast zone wordt gehuisvest. Eerst, tijdens en na uitkomst van de turnaround. Dit opvoeren de efficiency van de teams doordat de afstand tot het werk tenminste is en er directer kan wordt gecommuniceerd. De containers bieden bescherming contra explosies met een intensiteit van 10psi tijdens 200ms en contra brand voor de duur van 120 minuten.
Voorts zal je je bezighouden met volgende verantwoordelijkheden en plichten : erkent en onderneemt smeken en klachten van klantondersteuning om klanttevredenheid te garanderen.
Reist naar europese locaties zoals vereist door deskundige diensten en de klanten en biedt op afstand ( op bureau gebaseerde ) technische vat aan klanten op europese locaties.
Installatie, herstelling en service van hvac-, elektrische en elektronische apparatuur, apparatuur voor brand- en gas beveiliging en telecommunicatiesystemen, inspectie en onderhoud van ex ( atex ) – apparatuur in consensus met de nieuwste industrienormen. Stelt gedetailleerde technische rapporten gezamenlijk die aan de koper moet wordt afgegeven na een bezoek aan de locatie, volgen klanten op na service-, onderhoud- of reparatiewerkzaamheden om tevredenheid te garanderen. Meehelpen aan alle aspecten van de vlootomkering, herstelling en claims voor verlies veroorzaakt door klanten als deel van hire in- hire out-procedures. Vat van de executie van module-renovatieprojecten om ervoor te zorgen dat ze op tijd en binnenshuis begroting wordt uitgevoerd.
Voert inspectie- en rapportageactiviteiten uit op zowel verhuur – als niet- verhuur eenheden, zowel geestelijk als extern, zoals vereist binnenshuis de bedrijfsprocedures, en maken hierover rapporten op.
Dit omvat het performen als interne koper met ontwikkelde acceptatieprocedures voor nieuwe bezit die door de produktie aan de verhuurvloot wordt geleverd. Meehelpen aan het opstellen van offertes. Qhse verantwoordelijkheden beveelt verbeteringen aan in het afdelingsbeleid en implementeert procedures en controles die liaison bezitten op alle verordonneren van de operations-functie, zodat aan alle relevante procedurele/ wetgevende vereisten wordt verzadigd en simultaan hoogwaardige, kosteneffectieve service aan klanten wordt geleverd. Zorgen voor naleving van alle relevante qhse- procedures en controles in alle operations- vrijmaken om de veiligheid, gezondheid, naleving van de wet, de levering van producten/ services van hoge kwaliteit en een verantwoorde milieuattitude te garanderen.

Functie-eisen

kwalificatie, cognitie, ervaring 5-10 jaar ervaring in een aanverwante functie, bij claim in de olie- en gas- of petrochemische industrie. Mbo elektrotechniek en of hvac engineering goede ms office-vaardigheden-outlook, excel, projecten, powerpoint vca vol, bosiet- huet certificering zijn gewenst maar geen must bedrijfsomschrijving je komt te werken bij een mondiaal marktleider, in het verhuur en maken van blast resistente modules voor de olie-, gas- en petrochemische industrie. Blast resistente modules wordt gebruikt om mensen te huisvesten gedurende werkzaamheden ( shutdowns en turnarounds ) in hoog brand en explosie risico verordonneren op raffinaderijen en andere petrochemische sites. De sfeer is formeel en je hebt ruwweg 5-10 collega ’s die immermeer klaar staan om je te helpen.

Locatie Rotterdam

Arbeidsvoorwaarden

Slaris tussen de €3500 – €4000 bruto op poot van 40 uur per week persoonlijke doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden 25 vakantiedagen en reiskostenvergoeding gemeenschappelijkheid bij de werkgever

https://www.vindazo.nl/keywords/security-manager.html