Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

2 biminitops die perfect aansluiten bij uw boot

Bent u in het bezit van een boot en houdt u ervan om in de zomermaanden met uw vaartuig eropuit te trekken over de Nederlandse wateren? Dan is het wel prettig om voorbereid te zijn op alle soorten weersomstandigheden. Op het heetst van de dag wilt u natuurlijk niet pal in de zon zitten en zodra het met bakken uit de hemel komt, is het wel zo fijn als u beschut kunt zitten. Een biminitop kan dan uitkomst bieden! Om het u gemakkelijker te maken, hebben we enkele tops op een rijtje gezet zodat de keuze wat gemakkelijker wordt voor u.

 

Wat is de 3 boog biminitop?

 

Aangezien u vast niet op dagelijkse basis een biminitop aanschaft, zullen we u bij de hand nemen.  De meest voorkomende biminitop is de 3 boog biminitop. Een groot voordeel van dit dek is het buigzame karakter ervan. Doordat de top erg flexibel is, kunt u de biminitop op verschillende manieren verstellen en op perfecte wijze laten aansluiten op uw eigen boot. Het dek is gemaakt van de zogenaamde ‘Sharkskin’, een bijzonder sterke stof die ervoor zorgt dat u niet hoeft te vrezen dat het zeil breekt zodra de weergoden slecht gezind zijn. Een ander pluspunt aan de 3 boog biminitops, is de variabele grootte ervan. Doordat het aanbod aan tops variëren in hoogtes, zit er altijd wel één bij van uw goesting. 

 

Waarom kiezen voor een Bimini parasol?

 

Als levensgenieter op het water hecht u vast veel waarde aan gezelligheid. Om de sfeer te behouden in uw boot, past de bimini parasol wellicht beter bij u. Door de ruime hoogte en breedte van de parasol, heeft elk persoon in de boot de garantie dat hij beschermd zal worden tegen het felle zonlicht. Indien u veel uren op het water vertoeft, is de kans aanwezig dat het dek smerig wordt. Ter behoud van de parasol is gekozen voor een polyesterstof. Dit materiaal is gemakkelijk afneembaar, zodat u ook de komende zomers kunt genieten van uw biminitop! 

 

https://www.boottotaal.nl/