Floxxium.nl
Image default
Woning en Tuin

Winkel direct in de kas van de kweker bij dit tuincentrum in Klazienaveen

Voor écht verse planten ga je naar Let’s Plant. Dit tuincentrum in Klazienaveen biedt planten aan die rechtstreeks van de kweker komen. Wil je graag in de kas van de kweker de mooiste planten uitzoeken? Breng dan zeker een bezoek aan dit tuincentrum. De kas is geopend voor verkoop vanaf half maart tot eind juni en van eind augustus tot eind oktober. Dit is echter wel weersafhankelijk en het assortiment verschilt. Ze bieden enkel aan wat er op dat moment leverbaar is, dus elke week kom je daar weer andere planten tegen. Hoe leuk is dat?!

Welke planten vind je bij de kas van dit tuincentrum?

In de kas van dit tuincentrum in Klazienaveen vind je een ruim en veelzijdig aanbod aan seizoenplanten. Zo vind je er de vaste tuinplanten, zoals:

  • Lavendel
  • Echinacea
  • Heuchera
  • Verbena

Ook vind je er tuinrozen, hortensia’s, olijfbomen en veel andere planten en bloemen waarmee je een unieke uitstraling in de tuin creëert. Ook hebben ze een groot assortiment aan perkgoed, zoals scaevola en geraniums. Wil je in de herfst en winter ook mooie planten in de tuin? Ga dan voor de terraspotten met herfst- en winterplanten voor een mooie tuin het hele jaar door. Ook voor cadeaus ben je daar op de juiste plek. Je kunt daar cadeaus naar wens laten samenstellen, zodat je je vrienden of familie met een prachtig, uniek cadeau verrast!

Ontdek snel het assortiment in de kas

Ben je benieuwd naar de planten die je in de kas van dit tuincentrum in Klazienaveen vindt? Breng dan snel een bezoek aan de kas en kies de planten uit die jouw voorkeur hebben. Woon je niet in de buurt van Klazienaveen? Je kunt de planten ook online bestellen. Bekijk snel het gehele assortiment en plaats een bestelling voor 16:00. Je krijgt de bestelling dan binnen twee werkdagen geleverd.