Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Welk telefoonhoesje is het meest geschikt voor jou?

Een telefoon kan een dure aankoop zijn. Om de telefoon te beschermen kun je verschillende bescherming gebruiken. De eerste is een screenprotector. De screenprotector zorgt ervoor dat er geen krassen op het scherm komen. De tweede optie om je telefoon te beschermen is een telefoonhoesje. Een telefoonhoesje is verkrijgbaar in allerlei verschillende modellen, kleuren en stijlen. Wil jij weten welk telefoonhoesje het meest is geschikt voor jou? Lees dit blogartikel om meer over telefoonhoesjes te weten te komen.

 

Bumper

Het eerste telefoonhoesje dat we behandelen in deze blog is de bumper. De bumper is een beschermmiddel waarmee jij het originele design van je smartphone kan behouden. De bumper is een frame dat nauw aansluit om de randen van je smartphone. Door de omhoogstaande randen van de bumper is zowel de voor- als achterkant goed beschermd. Dit telefoonhoesje is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

 

Flipcase

De flipcase opent verticaal en beschermt het gehele toestel. Het telefoonhoesje kan gesloten worden door de onderkant te plaatsen op de bovenkant, waar zich een magneetsluiting bevindt. De flip case bestaat uit een hardcase met een beschermende voorflap. Als je graag je display wilt beschermen, dan is de flip case echt iets voor jou. Vaak zijn flipcases gemaakt van imitatieleer of echt leder. 

 

Bookcase

De bookcase opent horizontaal naar de linkerkant. Dankzij de handige magneetsluiting kan het telefoonhoesje eenvoudig geopend en gesloten worden. Zodra de hoes is gesloten, wordt je telefoon aan alle zijden beschermd. De bookcase is erg handig omdat je pasjes en briefgeld kunt opbergen in de opbergruimte van het hoesje. De bookcase wordt voor gemaakt in de volgende materialen: imitatieleer, echt leer of textiel.

 

Je eigen telefoonhoesje maken

Wil jij zelf een telefoonhoesje maken met een eigen design of foto? Dan ben je bij hoesjemaken.nl aan het juiste adres. Selecteer eenvoudig het type telefoon en welk hoesje je wilt, upload je foto en maak een ontwerp en daarna is je telefoonhoesje klaar voor verzending. Je eigen samsung of iPhone hoesje maken is niet ingewikkeld bij hoesjemaken.nl. Neem een kijkje op de website en bekijk de mogelijkheden.

 

 

https://www.hoesjemaken.nl/