Floxxium.nl
Image default
Zakelijk

Wat maakt flexwerken in Utrecht zo leuk?

Ben jij een flexwerker die zich altijd verplaatst en ook altijd geïnteresseerd is in een leuke en nieuwe werkplek? Utrecht is één van de meest populaire steden om te flexwerken en daar kan flexwerken Utrecht je heel goed bij helpen. Creative Valley is een groot en leuk kantoor waar flexwerkers productief aan de slag kunnen en heerlijk kunnen genieten van andere geweldige faciliteiten die Creative Valley biedt voor jouw als flexwerker. Omdat Utrecht zo centraal ligt is dit zeker ook een voordeel voor wanneer je bijvoorbeeld een meeting heb of wanneer je een vergaderruimte moet huren waar iedereen uit verschillende plekken in Nederland komt. Ben je benieuwd wat Creative Valley nog meer te bieden heeft? Dat kun je hieronder lezen. 

Werkruimtes 

Creative Valley heeft maar liefst 30 flexwerkplekken waar je heerlijk aan bureau kunt gaan werken. De werkplekken zijn over 2 verdiepingen verdeeld met aan de ene kant van het pand uitzicht op Utrecht Centraal en de andere kant het Stationsplein. Naast deze werkplekken kun je ook bel studio’s huren voor wanneer je bijvoorbeeld zoom of bel afspraken hebt en waar je niet gestoord mag worden. Ook zijn er verschillende vergaderruimtes te huur en kun je je terugtrekken in 1 van de Crunch Cells die over het pand verspreid staan. 

Eet en drink gelegenheden

Bij Creative Valley heb je altijd toegang tot onbeperkt koffie, thee, bruisend en plat water gedurende de dag. Er staat altijd vers fruit in de kantine en je kunt er een heerlijke lunch krijgen. De lunch wordt elke dag vers bereid door een van de koks  en bevat altijd een warme maaltijd, brood met beleg, een soepje en diverse salades. Keuze genoeg! Als je het mij vraagt. 

Kosten

Je kunt bij Creative Valley zelf bepalen voor hoeveel dagen je een ruimte af huurt. Je kunt al een dagpas aanvragen voor 29,00- euro. Je kunt er altijd een gratis proefdag aanvragen.