Floxxium.nl
Image default
Internet

Vrouwendaggeuren

Het is vandaag Internationale Vrouwendag, de tijd om alle geweldige dames in je leven te vieren – inclusief jezelf!

Gelukkig hebben we tegenwoordig keuze te over als het gaat om onafhankelijke vrouwelijke rolmodellen. Veel beroemdheden nemen de leiding door hun eigen geur imperiums op te bouwen en we wilden hun succes vieren. Hieronder vind je onze favoriete geuren van een reeks ondernemende parfum magnaten. Vind hier de beste ICI Paris XL kortingscodes van deze maand.

Ariana Grande | Thank You, Next EDP 30ml

Thank U, Next is niet alleen een lekkere geur, het herdenkt ook het moment dat Ariana Grande van pop prinses naar muzikaal icoon ging met haar hit ‘Thank You, Next’ . Met tonen van heldere framboos, romige kokosnoot, bedwelmende musk en brutale roze macaron is dit de ideale geur voor meisjes met een sterke wil. Spray op je hartslagpunten voor instant Regina George-vibes.

Britney Spears | Fantasy EDP 100ml

Britney Spears bracht deze geur voor het eerst uit in 2005 en is nu net zo populair als toen. Beginnend met fruitige topnoten van Kiwi en Lychee, droogt het op tot een hart van Witte Chocolade en Jasmijn voordat het zich vestigt in een basis van bedwelmende Musk en aardse Orris wortel. Lekker en toch lief, net als Miss Spears.

Beyoncé | Heat Rush EDT 15ml

Het spreekt voor zich dat Beyoncé de ultieme Independent Lady is. Tussen het droppen van feministische volksliederen door heeft ze ook een verbazingwekkende reeks geuren opgebouwd. Heat Rush is ontworpen om gracieus en toch zorgeloos te zijn, met kersen, hibiscus, amber en blond teakhout.

Rihanna | Reb’l Flower EDP 30ml

Van muziek tot geur tot mode en schoonheid, Rihanna legt de lat voortdurend hoger. Reb’l Fleur vat haar krachtige maar speelse houding samen met rijke perzik, romantische tuberoos, zachte vanille en pittige patchouli. Hoewel het op elk moment van de dag geweldig ruikt, is het een geweldige optie voor een wild avondje uit.

Katy Perry | Killer Queen EDP 30ml

Met haar campy-outfits en haar grillige muziekvideo’s is Katy Perry altijd onbeschaamd zichzelf. Ze heeft haar geur, Killer Queen, gevuld met haar aanstekelijke zelfvertrouwen door gedurfde extracten van Bergamot, Plumeria Flower, Cashmere en Praline toe te voegen.