Floxxium.nl
Image default
Zakelijk

Van bubbeltjesplastic tot verzenddozen: hier moet je aan denken bij het starten van een webshop

Je hebt eindelijk je droom waargemaakt, zojuist heb je je eerste webshop geopend. Hij ziet er prachtig uit en je hebt overal aan gedacht. De foto’s zien er prachtig en professioneel uit. Alle details staan er op en de beschrijvingen van je producten zijn duidelijk. Je eerste voorraad van je te verkopen items liggen netjes klaar om ingepakt en verzonden te worden zodra de eerste bestelling binnenkomt. Maar heb je wel gedacht om verpakkingsmateriaal in te slaan? Een veel voorkomende fout van startende webshopeigenaren.

 

Draai je items in bubbeltjesplastic om beschadigingen te voorkomen

Veel mensen denken er pas aan na hun eerste bestelling: hoe ga je je producten verzenden. Dit is erg belangrijk, want je wilt niet dat je eerste klant meteen een beschadigd product ontvangt. Dus steek hier veel tijd in. Verkoop je in je webshop veel producten die makkelijk beschadigd kunnen raken? Vergeet dan niet een rol bubbeltjesplastic te kopen. Voor je je product in een doos doet, wikkel je er eerst een aantal lagen folie omheen. Zorg er voor dat je je product niet meer zichtbaar is door de folie heen. Dan heb je er voldoende van gebruikt.

 

Ook de verzenddoos is belangrijk

Ook dit is iets dat veel mensen met een webshop onderschatten. Je kan natuurlijk gebruikte dozen gebruiken die je zelf ooit hebt ontvangen. Of dozen van de supermarkt. Maar hoe zou jij het vinden als je ergens iets bestelt en het komt aan in een gebruikte doos? Dit ziet er natuurlijk niet al te professioneel uit. Dus investeer daarom altijd in goede en stevige verzenddozen. Wil je helemaal professioneel overkomen? Dan kan je je dozen zelfs laten bedrukken met je eigen logo!

https://luchtkussengigant.nl/bubbeltjesplastic/