Floxxium.nl
Image default
Woning en Tuin

Unieke items, zoals handgrepen van leer aanschaffen

Door handgrepen van leer geef je een kast, ladekast of keuken een stoere uitstraling. Met een leren handgreep creëer je namelijk een unieke look in je huis. De handgrepen zijn niet alleen een mooie toevoeging voor je interieur, maar ze zijn ook nog eens praktisch. Doordat je ze verschillend kunt monteren, creëer je steeds een andere look. Je kunt deze handgrepen als een lus bevestigen of je kiest ervoor om ze aan beide kanten te bevestigen. Dit zijn enkel maar twee voorbeelden die je kunt uitvoeren met handgrepen van leer. Wil je leer terug laten komen elders in de ruimte? Kies dan voor industriële plankdragers.

Creëer een unieke look in je huis met de accessoires van dit bedrijf

In de webshop van Bij Lien vind je stuk voor stuk unieke items voor je woning. Hierbij kun je onder meer denken aan industriële plankdragers of handgrepen van leer. Met elk item creëer je deze bijzondere sfeer. Maar wat maakt hun items zo bijzonder? Neem bijvoorbeeld de handgrepen van leer. Deze worden gemaakt van soepel leer. Hierdoor creëer je snel een stoer en exclusief uiterlijk voor je keuken, ladekast of een andere soort kast. Ze passen perfect aan de commode in de kinderkamer. Je kunt ze immers op verschillende manieren bevestigen. Daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo weet je zeker dat je kiest voor een exemplaar passend bij je huidige stijl. Het is tevens mogelijk om een kleurenstaal te bestellen. Het kan immers moeilijk zijn om de juiste kleur te kiezen online.

Ontdek het gehele aanbod van dit bedrijf

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je bijzondere woonaccessoires voor binnen en buiten kunt kopen? Maak dan kennis met Bij Lien. Hier koop je prachtige handgrepen van leer, maar ook industriële plankdragers die geschikt zijn voor elke kamer. Heb je een leuk item gevonden in hun webshop? Dan kun je eenvoudig online een bestelling plaatsen. Bestel je boven de € 50,-? Dan worden alle producten ook nog eens gratis thuisbezorgd.