Floxxium.nl
Image default
Industrie

Trilmagneten om uw trilgoot te creëren

Trilmagneten zorgen ervoor dat uw trilgoot in trilling wordt gebracht, waardoor kleine materialen door middel van kleine sprongetjes naar voren transporteren. Het is mogelijk om de productiestroom traploos in te stellen. Wilt u dit? Dan bestelt u uw trilmagneten via Triltechniekshop.nl. Deze webshop biedt u voornamelijk trilmagneten van het merk Tuxel aan. U vindt er diverse modellen, zodat u gebruik kunt maken van de juiste trilmagneet met een maximale weegcapaciteit:

  • LEV1: met een weegcapaciteit van 1,5 kilogram
  • LEV2: met een weegcapaciteit van 3 kilogram
  • LEV3: met een weegcapaciteit van 7 kilogram
  • LEV4:  met een weegcapaciteit van 10 kilogram

Kenmerken van de elektromagnetische vibratoren van Tuxel

Trilmagneten worden ook wel elektromagnetische vibratoren genoemd. Door deze via Triltechniekshop.nl te bestellen, profiteert u van vele voordelen. Zoals al eerder werd genoemd, kunt u de productstroom traploos instellen, zelfs tijdens bedrijf. Daarbij hebben de magneten een hoge transportcapaciteit voor producten met kleine afmetingen. Denk aan chocoladevlokken, melkpoeder en kleine snoepjes. De magneet treedt gelijk in werking na het inschakelen en staat vrijwel direct stil wanneer u deze uitschakelt. Daarbij profiteert u van hoogwaardige kwaliteit: u hoeft er bijna geen onderhoud aan te plegen en slijtage komt bijna niet voor; u kunt er dus een leven lang mee doen. De Tuxel-trilmagneet is bovendien geluidsarm.

Ook koopt u bij deze webshop ELSTO-motoren

Bestelt u liever motoren van het merk ELSTO? Ook dan bent u op de juiste plek in dé triltechniekwebshop. Met de ELSTO motoren brengt u uw trilzeef, -goot of -tafel in trilling, maar u gebruikt het ook voor het lostrillen van producten in een bunker of stortbuis. Bekijk goed welke ELSTO motoren u nodig heeft voordat u overgaat tot een bestelling. U kunt via twee methodes ontdekken welke trilmotor u nodig heeft. Bij methode één berekent u het zelf aan de hand van uw eigen gegevens. Bij methode twee leest u in een handige tabel af welke ELSTO motoren u nodig heeft. Bekijk Triltechniekshop.nl om dit te ontdekken.