Floxxium.nl
Image default
Industrie

Spuitgieten in Amsterdam voor diverse bedrijfstakken

Spuitgieten is een techniek die veelvuldig wordt toegepast voor diverse sectoren. Railinfra maakt er gebruik van maar ook de bouw. Het gaat daarbij om specifieke vormen die in kunststof gegoten moeten worden. Door hiervoor gebruik te maken van spuitgieten in Amsterdam kan er zeer nauwkeurig worden gewerkt. Uw opdracht wordt tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt, in veelvouden vanaf 500 stuks. Ook voor een kleinere partij kunt u dus terecht bij dit zeer ervaren bedrijf uit Amersfoort.

Topkwaliteit ventilatieroosters

Kunststof ventilatieroosters in Amersfoort laten maken kan voor verschillende doeleinden. In de bouw is ventilatie vandaag de dag erg belangrijk. Een gebouw, of het nu om een woning of om een bedrijfspand gaat, moet voldoen aan strenge regels om er een gezond gebouw van te maken. Daarnaast moet het pand ook energiezuinig zijn zodat er bijvoorbeeld van een warmtenet gebruik gemaakt kan worden. Bij het maken van kunststof ventilatieroosters in Amersfoort wordt met al deze aspecten rekening gehouden. Het bedrijf Ponnoplastic heeft zo’n 75 jaar ervaring met het gieten en maken van kunststof voorwerpen en kan u daarbij dus uitstekend van dienst zijn.

Uw order snel geleverd

Wanneer u kunststof ventilatieroosters in Amersfoort nodig heeft of een bepaalde vorm wilt laten spuitgieten in Amsterdam dan kunt u hiervoor contact opnemen met Ponnoplastic. Zij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de voorwaarden waar het product aan moet voldoen. Als alles goed is afgestemd wordt er als dat gewenst is een voorbeeld gemaakt met behulp van 3D printing. Als het prototype naar wens is kan uw opdracht in productie worden genomen. Wilt u op een later moment hetzelfde product nogmaals laten maken dan is dat uiteraard mogelijk met behulp van de bestaande mallen. Hiermee kan dan direct worden gewerkt. Zij leveren op deze manier ook continu orders aan bedrijven waarmee al langer zaken wordt gedaan.