Floxxium.nl
Image default
Woning en Tuin

Spa plaatsen thuis

Naar de spa gaan is leuk, maar een spa plaatsen in je eigen tuin is eigenlijk nog veel fijner. Natuurlijk is dit een investering, maar als je eenmaal een spa in huis hebt, hoef je er nooit meer voor de deur uit. En hoef je ook geen superdure drankjes te betalen, want je haalt ze gewoon uit je eigen koelkast. Je kunt een jacuzzi inbouwen via Serena Spa. Op de website kun je het aanbod zien voor de jacuzzi inbouwen die ze aanbieden. Dat is natuurlijk de eerste keuze die je maakt als je weet waar je je spa wil plaatsen.

Inbouwen kiezen

Je kunt een spa plaatsen in je huis, maar juist buiten is een heel goede plek om een jacuzzi in te bouwen. Of je nu een tuin of een dakterras hebt maakt niet uit. Terwijl het buiten koud is, kun je heerlijk opwarmen in je eigen jacuzzi in de tuin of op het dakterras. Als je een ruim en stevig balkon hebt, is dat ook nog een mogelijkheid. Een spa plaatsen begint bij bedenken welke inbouw je wil. Ga je voor ligmogelijkheden of liever voor veel zitplekken? Ga je voor vierkant of rond? Bij Serena Spa kies je bij een ronde spa automatisch voor zitplekken.

Ombouwmogelijkheden

De ombouw die je kunt kiezen voor je jacuzzi inbouwen is altijd van cederhout. Als je echt heel graag iets anders wil, is dit ook te overleggen. Je kunt wel kiezen uit verschillende tinten cederhout. Zo staat je spa goed bij verschillende interieurs. Je kunt bijvoorbeeld klassiek cederhout nemen of juist rood, maar er zijn ook mogelijkheden voor greywash en whitewash. En voor iedere kleur is er een bijpassend trapje om de spa in te komen.