Floxxium.nl
Image default
Tuin en buitenleven

Ronde jacuzzi hout

Een ronde jacuzzi van hout kan jouw tuin of dakterras compleet maken. Ontspannen zonder ver weg te hoeven gaan. Je hoeft niet eens na te denken over wat je meeneemt. Je stapt gewoon de deur uit en gaat in je ronde jacuzzi hout zitten. In ronde jacuzzi’s is namelijk geen ligruimte, dan zul je naar andere varianten moeten kijken. De jacuzzi installeren is niet eens het meeste werk. Het moeilijkste is waarschijnlijk de jacuzzi op de juiste plek krijgen, want het zijn vaak grote dingen. Maar daarna heb je er nog heel lang plezier van.

Bepaal de look

Een houtlook past vaak prima bij een buitenruimte. Maar de ene kleur hout is de andere niet. Daarom kun je zelf bepalen welke kleur hout jouw ronde jacuzzi krijgt. Je kunt kiezen voor een rode tint cederhout, maar ook voor een natuurkleurige soort cederhout. Ben je meer van het moderne, lichte? Dan is er ook een greywash optie. Voor je ronde jacuzzi hout is er ook een aansluitend trapje in deze houttinten verkrijgbaar. Je bepaalt daarnaast ook zelf welke kleur het bad krijgt: wit of marmerwit. Als je je keuze hebt gemaakt, is het nog een kwestie van de jacuzzi plaatsen. 

Jacuzzi installeren

De jacuzzi installeren hoef je gelukkig niet zelf te doen. Als je kiest voor een jacuzzi van Serena Spa, of dat nu een ronde of vierkante jacuzzi is, wordt deze geïnstalleerd door iemand die weet hoe dat in zijn werk gaat. De maker is ook degene die de jacuzzi komt installeren. Ook wordt deze persoon ingeschakeld als er problemen zich voordoen op den duur. Zo weet je zeker dat alles goed werkt bij het installeren en dat iemand met kennis je komt helpen bij problemen.