Floxxium.nl
Image default
Zakelijk

Postdozen in verschillende maten bestellen

Ik ging op zoek naar postdozen die ik in specifieke maten kon bestellen voor mijn gloednieuwe webshop met nieuwe producten. Sinds een tijdje ben ik bezig met op oprichten van een nieuwe webshop met japanse merchandise voor een goede prijs. Maar ik ben nu al een tijdje aan het zoeken naar postdozen die het beste zijn voor mijn producten. Elke keer had ik pech dat ze net niet diep genoeg waren. Dus wil ik graag dozen op maat maken, maar waar kan ik dat doen?

Waar kan ik voor een goedkope prijs postdozen bestellen online?

Het liefst wilde ik graag de postdozen online bestellen, omdat dat het makkelijkst voor mij was qua administratie. Maar het was nog een lastige zoektocht, omdat niet veel bedrijven zijn die postdozen op maat laten maken voor een goede prijs. Gelukkig na een tijdje zoeken kwam ik op de website van Dozenhal terecht. Daar hadden ze een makkelijk systeem waar ik kon werken en zoeken naar de perfecte postdozen voor mijn producten. Ze hadden daar bijna alle soorten maten die je kan bedenken en daartussen ook de maten die ik nodig had. Ik heb meteen een offerte aangemaakt en kreeg binnen no-time reactie daarop.

De beste website voor mijn behoefte

Al snel had ik de dozen besteld die ik nodig had voordat ik mijn webshop officieel kon openen. Alleen ik miste nog een formaat doos die ik niet kon vinden op de site van Dozenhal. Dit had ik bij de medewerker van Dozenhal aangegeven en die zei meteen dat ze dit voor mij konden maken zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Dit vond ik echt goede service vergeleken met de andere bedrijven. Toen ik de bestelling bij hun had geplaatst en het bedrag zag, was ik helemaal verkocht bij Dozenhal. Ik koop daar voortaan mijn dozen voor mijn producten.

Contact

Bent u benieuwd naar de producten en diensten van Dozenhal en wilt u meer weten over het bedrijf? Bekijk dan eens de website via www.dozenhal.nl voor meer informatie over hun assortiment en wat zij verder voor u kunnen betekenen qua dozen.