Floxxium.nl
Image default
Financieel

Ontdek de voordelen van de VGZ collectiviteitskorting op uw zorgverzekering

Het kiezen van de juiste zorgverzekering kan een uitdaging zijn, vooral met zoveel opties op de markt. Een van de mogelijkheden die u zou moeten overwegen, is de VGZ collectiviteitskorting. In dit artikel bespreken we de voordelen van deze korting en hoe u ervan kunt profiteren.

Wat is de VGZ collectiviteitskorting?

De vgz collectiviteitskorting is een speciale korting op de zorgverzekering van VGZ, die wordt aangeboden aan leden van bepaalde groepen, zoals werknemers van een bedrijf, leden van een vereniging of huurders van een woningcorporatie. Deze korting kan u aanzienlijke besparingen opleveren op uw maandelijkse zorgpremie.

Voordelen van de VGZ collectiviteitskorting

  1. Besparing op uw zorgpremie: Door gebruik te maken van de VGZ collectieve korting, kunt u aanzienlijk besparen op uw maandelijkse zorgpremie. Dit kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

  2. Extra dekking: Naast de korting op de basisverzekering, kunt u ook profiteren van extra dekkingen en vergoedingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw collectief.

  3. Geen medische selectie: Bij het afsluiten van een aanvullende verzekering met collectiviteitskorting, wordt u meestal niet onderworpen aan een medische selectie. Dit betekent dat u gemakkelijker toegang krijgt tot de aanvullende dekking die u nodig heeft.

  4. Gemak: Als u in aanmerking komt voor de VGZ collectiviteitskorting, is het proces van het afsluiten van een zorgverzekering eenvoudig en snel. U hoeft alleen maar uw collectiviteitsnummer in te voeren tijdens het aanvragen van de verzekering.

Hoe komt u in aanmerking voor de VGZ collectiviteitskorting?

Om in aanmerking te komen voor de VGZ collectieve korting, moet u lid zijn van een groep of organisatie die een overeenkomst heeft met VGZ. Dit kan bijvoorbeeld uw werkgever, een vereniging of een woningcorporatie zijn. Neem contact op met uw organisatie om te achterhalen of zij een collectieve zorgverzekering aanbieden en wat het collectiviteitsnummer is.

Conclusie

De VGZ collectiviteitskorting biedt u de mogelijkheid om te besparen op uw zorgverzekering en te profiteren van extra dekkingen en vergoedingen. Als u in aanmerking komt voor deze korting, is het zeker de moeite waard om deze optie te overwegen bij het kiezen van uw zorgverzekering. Neem contact op met uw organisatie om te achterhalen of zij een collectieve zorgverzekering aanbieden en wat het collectiviteitsnummer is.

https://www.huurdersvoordeel.nl/collectieve-zorgverzekering/vgz/