Floxxium.nl
Image default
Financieel

Alles wat je moet weten over zakelijk lenen

Ondernemers kunnen door middel van zakelijk lenen hun bedrijf financieren. Er kan bijvoorbeeld worden geleend voor het uitbreiden van het bedrijf of om investeringen te doen. Wellicht heb je een nieuwe locatie of kantoor, of heb je nieuwe elektronica nodig. Een bedrijf mag echter niet zomaar lenen. Hiervoor gelden diverse voorwaarden. Een aantal hiervan zijn als volgt:

  • Jouw bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel;
  • Jouw bedrijf bestaat een bepaalde minimale tijd (dit varieert per leningverstrekker);
  • Je bent woonachtig in Nederland;
  • Je beschikt over een zakelijke rekening die mag worden ingezien en je kunt de jaarrekening van jouw bedrijf laten zien. 

Lees je goed in

Naast deze voorwaarden gelden er nog een aantal andere. Alvorens je een zakelijke lening af gaat sluiten, is het van belang dat je goed weet waarom je leent, hoeveel je leent en wat je denkt nodig te hebben. Op basis van deze informatie kun je vervolgens de best passende leningverstrekker selecteren. 

Online vergelijken van leningverstrekkers

Je kunt online diverse verstrekkers met elkaar vergelijken. Zij variëren bijvoorbeeld in de looptijd van de lening, het maximaal te lenen bedrag, de rente, de minimale omzet en zo zijn er nog een aantal andere zaken. Zakelijk lenen is niet iets dat je iedere dag doet. Het is daarom begrijpelijk dat je goed ingelezen wil zijn en eventueel hulp ontvangt om de beste keuzes te kunnen maken. Geen zorgen, die hulp word je graag geboden. Je kunt gratis een vrijblijvend voorstel aanvragen die je vervolgens kunt gebruiken om een lening af te sluiten.

https://www.lening.nl/zakelijk-lenen.aspx