Floxxium.nl
Image default
Financieel

Met welke broker starten als je nog nooit bezig bent geweest met beleggen

Enkele brokers zijn zeer geschikt voor mensen die nog nooit eerder in de wereld van de beleggers zijn gedoken. Deze zoeken dan ook een laagdrempelige broker om via te handelen. De beste broker voor beginnende beleggers zijn onder andere Bitvavo en DEGIRO. Deze hebben lage kosten, een lage minimale inleg en een zeer gebruiksvriendelijke intuïtieve interface. Naast bovenstaande punten is het fijn om als beginner een betrouwbare broker te kiezen met een sterke klantenservice die snel antwoord geeft op vragen. Kies een broker waar je makkelijk geld op kunt storten via jouw eigen bank.

Bitvavo als laagdrempelige broker

Bitvavo review is optimaal voor starters op de markt van crypto geld. Je kunt als beginner zonder stress geld investeren in deze pioneer die het goed doet op de markt. Bitvavo is fris, jong en dynamisch met transparante en betrouwbare handelsvoorwaarden. Je bent zeker dat je altijd recht hebt op jouw winst. Zelfs bij de grootste cyber-attacks staat jouw geld nog safe in een aparte online kluis op diverse manieren gecodeerd. Het is fijn dat je als beginnend crypto handelaar ook weinig kosten moet investeren voor transacties, opnames en overige kosten zoals valuta en handelskosten. Bitvavo heeft slechts 0,25% aan bijkomende kosten voor het handelen. En daarmee staan ze op nummer 1 als Nederlands goedkoopste exchange broker.

Bitvavo review voordelen

Naast de lage kosten kun je als trader aan de slag met 150 crypto soorten om in te handelen. Ook IDEAL betalingen zijn mogelijk waarbij er direct geld wordt gestort zonder extra kosten. Als beginner is het fijn om met een interface te werken die voornamelijk intuïtief bedienbaar is. Bitvavo heeft zo een handige en vooral overzichtelijke interface die zich vanzelf wijzigt. Tevens kun je vanaf 5 euro al traden. Dus heb je geen hoge minimum inleg nodig voor je eerste investering.

Bitvavo betrouwbaarheid

Bitvavo review straalt hoge betrouwbaarheid uit aan haar platform gebruikers. Naast de snelle reacties die mensen ontvangen op de live chat worden de digitale munten nog eens streng beveiligd opgeslagen in een aparte ruimtes los van het platform zelf. Met diverse toegangs tools worden deze beveiligd. Geld kan op deze manier niet verloren raken en derden hebben dus geen toegang om deze te kraken, want dat wordt ze zeer ingewikkeld gemaakt. Voor meer informatie lees je de uitgebreide Bitvavo review.

https://beter-beleggen.nl/