Floxxium.nl
Image default
Marketing

Merkidentiteit en huisstijl op basis van jouw wensen

Heb je hulp en advies nodig bij het ontwikkelen van een huisstijl en logo voor je bedrijf in zorg? Dan ben je bij Van de Polder bij de juiste persoon. Deze creatieve ondernemer helpt je maar al te graag met het ontwerpen van een merkidentiteit en unieke huisstijl. Door zijn jarenlange ervaring ben je gegarandeerd van een creatief logo om je bedrijf visueel weer te geven.

Diverse ideeën voor een nieuw ontwerp

Wil je een huisstijl en logo ontwikkelen met zorg? Schakel dan de hulp van Van de Polder in. De meeste mensen hebben vaak veel ideeën om een merkidentiteit en huisstijl vorm te geven. Het lukt ze echter niet altijd om deze ideeën tot een creatie om te zetten. Bij het ontwerpen van een huisstijl is het belangrijk dat er keuzes worden gemaakt over de kleuren, lettertypes en vormen. Dit is van belang om alles tot één geheel te maken en om ervoor te zorgen dat alles goed bij elkaar past. Heb je nog geen ervaring hiermee of sterker nog: heb je nog geen ideeën voor een nieuwe huisstijl? Dan helpt deze ondernemer je graag bij het ontwikkelen van een huisstijl en logo. Hij gaat voor je aan de slag nadat er een kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden. Als ondernemer van een zorgpraktijk heb je het waarschijnlijk erg druk met klanten of cliënten. Geef je opdracht uit handen en laat een nieuwe huisstijl ontwerpen door een ervaren vormgever en marketeer.

Kom in actie voor het ontwerpen van een nieuwe huisstijl

Kies ervoor om je ideeën om te zetten in een uniek design. Laat een huisstijl en logo ontwikkelen voor je praktijk of bedrijf in de zorg. Werk je in een andere branche? Geen probleem! Van de Polder helpt je graag met het ontwerpen van een merkidentiteit en huisstijl, ongeacht in welke branche je werkzaam bent.