Floxxium.nl
Image default
Woning en Tuin

Koop een leuke picknicktafel voor in je tuin

Voor een leuke picknicktafel in bijvoorbeeld je achtertuin bekijk je zeker eens het gehele assortiment van Rockwood. Dit bedrijf is marktleider op het gebied van zware picknicktafels. Voor de picknicktafels wordt enkel kwalitatief en natuurlijk hout gebruikt. Ook worden de picknicktafels via de FSC-certificeringsstandaarden geproduceerd. Picknicktafels komen regelmatig voor op plekken, zoals campings, recreatiegebieden en in het bos, maar een picknicktafel is ook ideaal voor bijvoorbeeld in de (achter)tuin. De picknicktafels worden gemaakt van verschillende materialen. Denk hierbij aan grenenhout of Douglashout. Daarnaast zijn de tafels ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Hierdoor is er voor elke locatie wel een geschikte picknicktafel beschikbaar.

Picknicktafels van een hoge kwaliteit

Wanneer je een picknicktafel bij dit bedrijf bestelt, dan ben je gegarandeerd van een picknicktafel van een hoge kwaliteit. De picknicktafels van Rockwood vallen op door het robuuste uiterlijk en het stevige design. De afgeronde hoeken van de picknicktafel maken de tafels kindvriendelijk, waardoor heel de familie gezellig plaats kan nemen aan de tafel. Voor de picknicktafels worden dikke balken gebruikt van minstens 40 tot 42 mm. Dikkere maten zijn eventueel ook mogelijk. Het is eventueel mogelijk om de picknicktafels van dit bedrijf te komen bewonderen in de showroom in Veenendaal. Het personeel daar vertelt je graag meer over alle verschillende picknicktafels en alle andere tuinmeubelen die zij verkopen.

Plaats direct je bestelling

Wil jij ook een picknicktafel bestellen? De tafels worden geleverd door heel Nederland middels transportdistributiecentra. Deze distributiecentra zijn terug te vinden in verschillende steden, waaronder Amsterdam, Haarlem, Den Helder, Den Haag, Rotterdam, Middelburg, en Vlissingen. Plaats direct je bestelling en geniet binnenkort van jouw eigen picknicktafel. Naast picknicktafels kan je hier ook nog terecht voor bijvoorbeeld tuinbanken, biersets en andere tuinmeubelen. Heb je eerst nog wat vragen over een van de tafels of ben je benieuwd naar meer informatie? Neem dan zeker eens contact met ze op en zij vertellen je graag alles over de producten en de mogelijkheden!