Floxxium.nl
Image default
Woning en Tuin

Is de Wildlife Garden kapstokhaak sterk genoeg voor een winterjas?

Wil je eens wat anders dan anders voor het ophangen van je jassen? Kies dan eens voor een kapstokhaak van Wildlife Garden. Deze zijn helemaal uit hout gesneden en geverfd en zien er geweldig uit. Daarnaast is de keuze nogal groot want je kunt maar liefst uit 50 verschillende dierenhaakjes kiezen. Hou je dus van boerderijdieren, dieren uit de jungle, zeedieren, vogels, Afrikaanse dieren of huisdieren? Dan kun je helemaal losgaan met deze leuke wandhaken. Je combineert namelijk zelf. Hoe leuk? De grote vraag is echter wel, zijn deze haakjes nou alleen voor kinderen gemaakt of ook voor volwassenen? Kan er een zware jas aan hangen? Dit hebben wij voor je getest.

De kapstokhaak van Wildlife Garden is super sterk

Het resultaat is dat er gewoon zware jassen, dus ook winterjassen aan deze kapstokhaken gehangen kunnen worden. Je kunt de wandhaken dus gewoon in je gang of hal hangen en je visite kan zelf bepalen of ze vandaag hun jas aan de vos of aan het paard hangen. Heb jij al een idee waar je voorkeur naar uit gaat? Wil je een combinatie van een vossen haakje, een konijn en een fazant? Of ga je voor de dieren die op de savannes leven zoals de giraffe, de olifant en de geit? Je hoeft natuurlijk helemaal niet een keuze te maken uit dieren die aan elkaar gerelateerd zijn. Misschien vind je het leuker om je lievelingsdieren op te hangen of kies je een reeks met een bepaalde kleur setting.

Waar kun je deze goedkoop kopen?

De Kapstokjes van Wildlife Garden kun je nergens goedkoop kopen. Ze zijn gewoon best wel prijzig. Maar als je alle online winkels vergelijkt dan vindt je bij https://www.kinder-kapstok.com het goedkoopste aanbod en tevens hebben zij ook alle haakjes die wildlifegarden maakt in hun aanbod. En ja, ze zijn duur. Maar als je een avondje uit eten gaat kijk je ook niet op een paar tientjes. Hier kun je nog jarenlang plezier van hebben. En telkens als je door de hal loopt zie je die mooie haken weer hangen. Ik zou het wel weten!