Floxxium.nl
Image default
Dieren

Ga touren met uw hond in een nieuwe hondenfietsmand

Hoe leuk is het om samen met jouw kleine hond een fietstocht te maken? Bij grote honden is het soms mogelijk om deze voor een stukje naast de fiets te laten lopen of ze kunnen in een fietskar. Een kleine hond kun je dichter bij je houden tijdens het fietsen. In de webshop van Kleineblaffers verkopen ze namelijk fietsmanden voor kleine honden. Met een hondenfietsmand neem je jouw kleine hond gezellig mee tijdens een fietstocht. Je bevestigt de hondenfietsmand aan je stuur en hij is ook weer makkelijk los te koppelen. Daarnaast kies je uit diverse modellen. Het ene model is waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. De andere hondenfietsmand die deze webshop verkoopt heeft een metalen kooiconstructie, waardoor je hond niet weg kan.

Alleen het allerbeste voor jouw kleine hond

Honden zijn meer dan huisdieren, zij zijn de beste vrienden van mensen. De medewerkers van Kleineblaffers begrijpen daarom helemaal dat jij je hond alleen het allerbeste gunt. In deze webshop, gespecialiseerd in kleine honden, vind je daarom enkel kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. Zo koop je hier verschillende speeltjes zoals een automatische tennisbalwerper of puzzels waarmee jouw hond eten kan verdienen. Ook voor hondenkleding of halsbanden kun je hier terecht. Al deze producten bestel je eenvoudig in de webshop. De bezorging is zelfs gratis als je bestelt voor een bedrag van meer dan € 50,-.

Eten voor jouw hond

In deze webshop vol hondenspullen, speciaal voor kleine honden, vind je zeker iets leuks. Naast al het speelgoed, de verzorgingsproducten en artikelen voor onderweg, kun je in deze webshop ook terecht voor hondenvoer en snacks. Je hebt de keuze tussen verschillende soorten voer, zoals geperst voer en nat voer. Deze webshop verkoopt ook droogvoer van verschillende merken en zelfs voor honden met allergieën kun je hier graanvrij voer kopen. Daarnaast koop je in deze webshop snacks om jouw hond te belonen.

https://kleineblaffers.nl/