Floxxium.nl
Image default
Industrie

Een standaard- of op maat gemaakte doseermachine

Heeft u een eigen onderneming waarbij u producten moet verpakken in precieze hoeveelheden? Dan is een doseermachine van PAJA Triltechniek uit Oosterhout, nabij Breda, een uitstekende toevoeging voor uw. Een doseermachine is een machine die u helpt bij de dosering van producten, denk hierbij bijvoorbeeld aan gemalen koffie verpakken inzakken. U stelt handmatig de hoeveelheid per portie, zak of emmer in, of u laat dit automatisch doen. Met behulp van deze machine bespaart u kostbare tijd en kunt u zich focussen op andere belangrijke taken binnen uw organisatie. Heeft u vragen over de werking van een doseermachine of wilt u advies ontvangen over welke machine het beste bij uw eisen aansluit? De enthousiaste vakmensen van dit bedrijf helpen u graag verder.

Een uitgebreid aanbod met praktische machines bij dit bedrijf

Naast dat u een machine kunt aanschaffen bij PAJA voor het doseren van uw producten, hebben zij nog veel meer handige machines in hun assortiment, zo ook een trommelzeef. Deze machine is erg handig wanneer u uw producten wilt scheiden op korrelgrootte. Een trommelzeef heeft een roterend binnenwerk en kan over één of meerdere zeefdekken beschikken, afhankelijk van uw wensen. Door het draaiende binnenwerk worden de producten door de gehele trommelzeef verplaatst en door de zeefdekken worden ze op korrelgrootte van elkaar gesepareerd. Wilt u hier meer informatie over ontvangen? De vakmensen van dit bedrijf staan u graag te woord!

Profiteer van een fijne samenwerking

Het team van specialisten bij deze onderneming staat klaar om u te adviseren bij de aankoop de geschikte machine voor uw bedrijf. In overleg met de klant achterhalen zij de wensen en de eisen voor een machine en gaan hier mee aan de slag. De standaardmachines zijn veelal op voorraad en kunnen dus meestal binnen korte tijd geleverd worden, maar het is ook mogelijk om een machine op maat te laten maken. Wilt u meer weten? Schroom dan niet om contact met hen op te nemen.