Floxxium.nl
Image default
Woning en Tuin

Een keramisch aanrechtblad van deze expert wordt volledig op maat gemaakt en is onderhoudsarm

Bij Kemie uit Helmond vind je een keramisch aanrechtblad voor iedere keuken. Of je nu van minimalistisch houdt of juist van een keuken met veel details: in het assortiment van dit bedrijf vind je vast en zeker een aanrechtblad dat bij jouw keuken past. Keramiek is zeer goed bestand tegen hitte en krassen, en bovendien heel gemakkelijk schoon te maken. Vlekken kunnen met een sopje heel eenvoudig weggehaald worden en geknoeide voedselresten zullen niet in het blad trekken. Dit maakt een keramisch aanrechtblad zeer geschikt als je graag urenlang in de keuken staat. Een keramisch aanrechtblad kan in vele kleuren en afwerkingen gemaakt worden. Bekijk het assortiment van Kemie op hun website.

Bekijk ook de mogelijkheden voor een aanrechtblad van composiet

Je kunt niet alleen bij dit Brabantse bedrijf terecht voor een keramisch aanrechtblad. Ook als je op zoek bent naar een aanrechtblad van composiet, breng je een bezoek aan de website van deze specialist. Composiet is – net als keramiek – een materiaal dat uit verschillende grondstoffen vervaardigd wordt. Dit in tegenstelling tot een natuurstenen aanrechtblad, dat uit één stuk gevormd wordt en daardoor veel minder eenvoudig naar smaak aan te passen is. Als je gaat voor een aanrechtblad van composiet, heb je de keuze uit vele verschillende kleuren en afwerkingen. Bezoek een van de dealers van Kemie, en bekijk de mogelijkheden in alle rust in het echt.

Vind een dealer bij jou in de buurt

Bezoek de website van deze specialist en vind een dealer in jouw omgeving. De dealers van Kemie vind je in het hele land, en zelfs in Duitsland en België. Als je vragen hebt, kun je natuurlijk ook direct contact met dit bedrijf opnemen. Zij gaan graag met je in gesprek en voorzien je van het nodige advies, zodat jij een keukenblad kiest dat naadloos aansluit op jouw wensen en behoeftes. Met een keukenblad van Kemie ben je zonder twijfel verzekerd van kwaliteit!