Floxxium.nl
Image default
Alarmsysteem

Een bewakingscamera in Breda kopen

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van beveiligingstechniek zijn wij  een van de beste leveranciers in Nederland op het gebied van camerabeveiliging voor bedrijven.  Wil je een bewakingscamera Breda kopen? Dat kan bij ons. Wij zijn geen dozenschuivers, maar testen onze bestellingen en bieden daarmee kwaliteit en zekerheid aan onze klanten. Onze service is niet, vandaag besteld, morgen in huis, maar het draait bij ons om de tijd en aandacht voor elke bestelling die wij krijgen. Onze klanten kopen een bewakingscamera Breda voor hun bedrijf of woning en geen consumenten elektronica.  Hierdoor is uitstekende service en kwaliteit voor elke klant belangrijk en wij laten daarom ook geen enkele klant in de steek!

Vakmannen in camerabeveiliging!

Wij bestaan uit een team van vakmannen die opgeleid zijn in elektrotechniek met ervaring in de beveiligingsbranche. Mochten er problemen en storingen zijn in een bewakingscamera Breda, dan zijn wij vakbekwaam om de juiste service te bieden. Onze klanten kiezen ons vanwege onze kwaliteitsproducten en de professionele service die wij aanbieden. Koopt u bij ons een bewakingscamera Breda dan bieden wij ook aan om de zorg te dragen voor de installatie.  Hiervoor komen wij langs bij uw bedrijf en maken een offerte opmaat voor u. Ook bij de bewakingscamera Breda sets of ip camera systemen bieden wij aan om deze te installeren. Wij weten immers wat wij verkopen en hoe het werkt. 

Waarom een bewakingscamera Breda kopen?

Een bewakingscamera Breda is tegenwoordig geen overbodige luxe meer; Steeds vaker worden er inbraken gepleegd in woningen en bedrijven. Zonder een goede en betrouwbare bewakingscamera Breda installatie heb je geen bewijs om te tonen aan de politie. Een alarmsysteem is handig, maar filmt geen inbrekers. Vrijwel alle bewakingscamera’s kunnen aangesloten worden op een router met kabel of WIFI om met een IPhone, Android of Windows Mobile wereldwijd live beelden te bekijken. Wij bieden zelfs bewakingscamera’s aan met Push video, waardoor je direct een alarmbericht op je smartphone ontvangt als er beweging is gedetecteerd.Zo ben je altijd op de hoogte wat er gebeurd.