Floxxium.nl
Image default
Woningen

De perfecte trap laat u maken door deze trappenspecialist

Bent u op zoek naar een trappenspecialist die de ideale trap voor uw woning maakt? Schakel dan Hans Reuser Trappenfabriek uit Beneden-Leeuwen in! Deze specialist heeft jarenlange ervaring met het maken van trappen en u kunt daar uitstekend een trap op maat laten maken. Wilt u graag een houten trap? Of gaat u voor een moderne uitstraling door staal aan de trap toe te voegen? Welke stijl uw voorkeur ook heeft; de perfecte trap laat u maken door deze specialist!

Een trap die aan al uw wensen voldoet

Bij Hans Reuser Trappenfabriek uit Beneden-Leeuwen is het erg eenvoudig om een trap op maat te laten maken. U geeft simpelweg al uw wensen door en deze trappenspecialist gaat voor u aan de slag. Zo kiest u zelf het materiaal waarvan de trap is gemaakt, zoals mahonie, gestoomd beuken en ahorn. Ook heeft u de keuze om bijvoorbeeld antislip aan de treden toe te laten voegen. Deze strips zorgen voor meer veiligheid, omdat u dankzij antislip meer grip op de treden heeft. Ze leveren de strips in diverse kleuren, zoals zwart, bruin en wit. Wilt u geen nieuwe trap laten maken maar is uw trap erg versleten? Kies dan voor een traprenovatie. Deze specialist zorgt er dan voor dat de trap er weer als nieuw uitziet.

Ontdek alle diensten van deze specialist in trappen

Wilt u meer weten over de diensten die deze trappenspecialist aanbiedt? Of u nu een nieuwe trap op maat wilt laten maken of liever kiest voor een traprenovatie; deze specialist helpt u graag verder. Ze bieden een persoonlijke dienstverlening aan waarbij uw wensen centraal staan. Zo maken ze de trap die perfect bij uw huis past en aan al uw wensen voldoet. Heeft u nog vragen over de diensten die zij aanbieden? Neem dan snel contact met hen op en ontdek alle mogelijkheden!