Floxxium.nl
Image default
Woning en Tuin

Bubbelplastic voor het beschermen van je spullen

Bubbelplastic ook wel noppenfolie genoemd. Is gemaakt van flexibel en doorzichtig plastic en wordt veelal gebruikt als verpakkingsmateriaal om spullen te beschermen tegen breken of krassen. Door de manier waarop bubbelplastic gemaakt is kan het goede bescherming bieden voor je breekbare spullen. Bubbelplastic bestaat uit een laag bubbels die een als ware een kussen vormen om klappen of schokken op te vangen. Bubbelplastic is per ongeluk uitgevonden door twee ingenieurs in 1957, die eigenlijk een nieuw soort behang wouden uitvinden wat makkelijk te reinigen was. In deze blog lees je alles over bubbelplastic en waar je het voor kan gebruiken. Lees dus snel verder als je meer wilt weten over dit verpakkingsmateriaal.

Verhuizen met bubbelplastic.

Er komt een dag waar we allemaal wel willen gaan verhuizen. Als we dan eindelijk ons droom huis of droom appartement hebben gevonden, moeten we beginnen met verhuizen. Verhuizen is nogal een hele karwei, je moet alles gaan uitzoeken wat je mee wilt nemen en alles inpakken in dozen. Je hebt waarschijnlijk allerlei spullen die ook breekbaar zijn, denk aan glazen, vazen of mokken. Dit zijn dingen die je graag mee wilt nemen naar je nieuwe huis, maar tijdens het transport kan dit uiteraard kapot gaan. Nu kan je als oplossing bubbelplastic gebruiken om het breken van deze spullen tegen te gaan.

Breekbare spullen inpakken

Als je kiest om deze breekbare spullen in noppenfolie in te pakken moet je deze goed van binnen en van buiten inpakken. Dit doe je zodat ze goed tegen een stootje kunnen  en niet van de buitenkant breken, maar ook niet dat kapot geduwd kunnen worden door druk van de buitenkant. Noppenfolie kan de ideale oplossing zijn om dit tegen te gaan tijdens je verhuizing!

https://verpakgigant.nl/bubbeltjesplastic/