Floxxium.nl
Image default
Woning en Tuin

Bekijk het ruime aanbod aan woonaccessoires van deze webshop

Van industrieel tot vintage en van eenvoudig tot stoer: In deze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. Als je op zoek bent naar artikelen om je woning binnen- of buitenshuis gezellig en stijlvol aan te kleden, vind je bij Quinn Wood vast en zeker passende decoratie. In deze webshop vind je woonaccessoires zoals kandelaars, kaarsen, kussens en windlichten om licht te brengen in de donkere maanden van het jaar. Ook als je in de zomer in de avonduren buiten zit, brengt een windlicht sfeervol licht. In deze webshop vind je afzonderlijke foto’s van elk product, waardoor je een goed beeld krijgt van elk artikel.

Ontdek de heerlijke geurblokken van deze specialist

Je vindt in deze webshop niet alleen unieke woonaccessoires. Bij Quinn Wood koop je ook handgemaakte geurblokken, waarmee je geniet van de lekkerste geuren. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van een geurblok – bijvoorbeeld van het Musk geurblok – leg je het blok op een schaaltje. Zo geeft het tot een jaar lang geur af. Als de werking afneemt, schraap je simpelweg de buitenste laag van het blok af, zodat er nieuwe geur vrijkomt. Gooi het schraapsel niet weg! Als je het opzuigt met de stofzuiger, verspreid je namelijk eveneens een lekkere geur. Je kunt het schraapsel van bijvoorbeeld je musk geurblok ook in een geurbrander leggen. Bekijk alle blokken in de webshop van dit bedrijf.

Plan een bezoek aan de showroom van dit bedrijf

Wil jij graag een musk geurblok kopen en genieten van een heerlijke geur in huis? Of heb je meer interesse in de andere woonaccessoires van deze webshop? Bestellen gaat snel en eenvoudig. Als jouw bestelling een cadeau bevat, pakt het team van deze webshop het artikel graag voor je in, zodat het een feest is om te geven en te krijgen. Je kunt ook een cadeaubon bestellen, zodat de ontvanger zelf accessoires kan uitzoeken. Je bestelling wordt thuisbezorgd, of je haalt het op in Schiedam. Heb je een vraag over deze webshop of over een specifiek artikel? Bel of mail naar dit bedrijf, en je krijgt binnen een uur antwoord.