Floxxium.nl
Image default
Woning en Tuin

Bekijk de collectie van deze beddenspecialist en vind de perfecte modellen voor jouw beddenzaak

Ben jij werkzaam als beddenspecialist en heb je een eigen zaak? Dan is het altijd weer leuk om nieuwe, prachtige modellen te ontdekken voor je showroom. Wanneer je een dealer bezoekt die bedden van Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen aanbiedt, zul je zonder twijfel prachtige nieuwe bedden vinden, die bij jouw klanten in de smaak zullen vallen. Dit bedrijf wordt gerund door twee dames, die bedden met een vrouwelijke touch ontwerpen. De materialen die gebruikt worden zijn staal en robuust hout; meestal is dit eikenhout. Er kunnen noesten, lichte verkleuringen en scheurtjes in het eikenhout zitten. Een andere eigenschap van hout is dat het werkt, dit is natuurlijk en draagt bij aan de karakteristieke uitstraling van het houten bed.

Er zit vast en zeker een dealer bij jou in de buurt

Bezoek de website van deze beddenspecialist om een dealer bij jou in de buurt te vinden. Daar bekijk je de bedden in alle rust. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bed dat compleet uit staal gemaakt is en een sterke industriële uitstraling heeft? Of zoek je toch eerder zo’n robuust bed met een heel natuurlijke uitstraling, gemaakt van blank eiken? Een combinatie van beide materialen is overigens ook heel goed mogelijk, en zorgt voor een unieke uitstraling. Ben je op zoek naar een tweepersoonsbed zonder veel poespas, of wil je graag een mooi hemelbed in je showroom plaatsen? Het maakt niet uit wat je zoekt: in de collectie van deze beddenexpert vind je vast en zeker nieuwe modellen, die het goed zullen doen in jouw showroom.

Neem bij vragen direct contact met deze expert op

Heb je een dealer gevonden bij jou in de buurt? Plan dan meteen je bezoek. Wanneer je nog vragen hebt, neem je gerust contact met Steel & Stockings op via hun website. Het enthousiaste team van deze beddenspecialist beantwoordt al je vragen graag, en vertelt je tevens meer over de unieke bedden in hun collectie.