Floxxium.nl
Image default
Woningen

Zoek je een make up spiegel? Kijk dan hier.

Soorten make up spiegels

Er zijn 4 verschillende soorten make up spiegels. De eerste soort is de vaste spiegel, deze kun je aan de muur bevestigen, zoals een normale badkamer-of kaptafelspiegel, maar dan met een beter gedetailleerd zicht. Vervolgens heb je de opvouwbare spiegel, deze bevestig je aan de muur, maar deze kun je sluiten als een drieluik. Qua ruimtebesparing is dit natuurlijk ideaal. Ook heb je nog de verlengbare spiegel, deze is verankerd aan de muur en hebben een uitschuifbaar standaard. Ideaal wanneer je de spiegel dichterbij je wilt hebben. Tot slot heb je ook nog de draagbare make up spiegel. Dit is de populairste spiegel, doordat ze meestal licht en klein zijn van formaat en daardoor makkelijk mee te nemen.

 

De vormgeving

Wanneer je kiest voor het kopen van een make up spiegel, kun je deze geheel aanschaffen naar wens. Denk hierbij aan de grootte, maar ook aan kleur en materiaalsoort. Bovendien kun je er bij het kopen van de spiegel ervoor kiezen om een spiegel aan te schaffen met verlichting (LED of fluorescerend) of vergroting.

 

De verlichting

Wanneer je kiest voor een spiegel met verlichting (bijvoorbeeld wanneer je ruimte beschikt over te weinig verlichting), moet je echter wel rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je het beste kiezen voor een neutraal wit licht, die niet te sterk/te fel is. Hiermee voorkom je namelijk dat je teveel make-up gebruikt. Ook kun je het beste een spiegel kopen met meerdere lichtpunten. Zo krijg je namelijk je hele gezicht scherp in beeld in plaats van een punt.

 

Kopen

Je kunt het beste online je make up spiegel kopen. Online heb je namelijk het grootste assortiment om uit te kiezen. Bovendien kun je online reviews lezen van andere klanten, zodat je op basis van ervaring de beste keuze kan maken.

 

Make up spiegel

De aanschaf van de ideale make up spiegel

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? Dat ben jij natuurlijk! Met deze tips ga je namelijk de ideale make up spiegel kopen, die je laat shinen!

 

https://www.badkamerwinkel.nl/spiegels/make-up-spiegel