Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Zin om te picknicken met vriendinnen? Zo wordt het sowieso een geslaagde middag!

Heb jij spontaan zin om weer eens gezellig te picknicken met vriendinnen? Is het alweer een tijdje geleden dat jouw picknickkleed het daglicht zag? Dan is het hoog tijd om je telefoon erbij te pakken en je vriendinnen te appen! Benieuwd hoe je ervoor kunt zorgen dat het sowieso een geslaagde middag wordt? Lees dan even onderstaande tips.

 

1. Zoek een mooi, rustig plekje op waar je ongestoord kunt picknicken

Het allerbelangrijkste onderdeel van de picknick is natuurlijk het gezelschap: jouw vriendinnen. Maar ook heel belangrijk is de locatie. Je wilt immers wel gewoon ongestoord kunnen picknicken. Zoek daarom een mooi en vooral ook rustig plekje op. Dit kan midden in het bos zijn, maar ook in een parkje bijvoorbeeld. Parkjes met speeltoestellen, voetbalgoals en dergelijke kun je het beste vermijden, aangezien dan de kans bestaat dat er een voetbal op je bord beland.

 

2. Pak extra luxe uit met luxe broodjes, heerlijk beleg en verse sapjes

Picknicken is niet iets wat je iedere dag doet. Daarom mag je best luxe uitpakken. Ga niet alleen voor die standaard witte en bruine bolletjes, maar kies ook eens extra luxe broodjes uit. Denk bijvoorbeeld aan koffiebroodjes en bolussen. Je mag jezelf en je vriendinnen best een keer verwennen. Zorg voor verschillende soorten beleg, zowel zoet als hartig, zodat er voldoende keuze is. Maak het af met verse sapjes. Of wat dacht je van een lekker wijntje? Stop genoeg wegwerp bordjes, bestek, bekertjes en wijnglazen plastic in je picknickmand en you’re all set!

 

3. Neem een kleine speaker mee voor een gezellig achtergrondmuziekje

Om helemaal in de relaxte stemming te komen zou je ook nog een gezellig achtergrondmuziekje op kunnen zetten. Neem daarom een kleine speaker mee en zorg ervoor dat deze volledig is opgeladen. Het zou natuurlijk jammer zijn wanneer je boxje na slechts twee nummers al uitvalt omdat de batterij leeg is. Houd wel rekening met je omgeving. In het bos zullen andere mensen er niet zo snel last van hebben. Het wordt natuurlijk al anders wanneer je in een parkje zit waar nog meer mensen ongestoord van de zon proberen te genieten.

 

https://disposabledirect.nl