Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Wat trek ik mijn zoon aan als hij gaat buitenspelen?

Bij jongenskleding is het belangrijkste dat kleding lekker zit. Jongens moeten vrij kunnen bewegen en spelen. De herfst komt er weer aan en als jongens buiten gaan spelen kan goede kleding natuurlijk niet ontbreken. Ben je benieuwd wat je jouw zoon het beste aan kan trekken als hij in het najaar met z’n vrienden buiten gaat spelen? Lees dan verder!

 

Wind- en waterdichte jas

Het belangrijkste kledingstuk is een wind- en waterdichte jas. Als hij nat wordt is de pret snel over en is de kans groot dat hij de volgende dag verkouden is. Als er kans is op regen is het slim om hem een regenjas aan te trekken over zijn normale jas heen. Een regenjas heeft altijd een capuchon en zit gesloten om de polsen, zodat er geen water in kan stromen. 

 

Thermokleding

Als het in de winter onder de 5 graden Celsius is, is het echt nodig om jouw zoon thermokleding aan te trekken onder de normale kleding. Thermokleding draag je op de huid en het houd je warmer dan een katoenen shirt. Heeft jouw zoon het snel koud? Dan kan je er ook voor kiezen om hem ook een thermolegging aan te trekken onder de spijkerbroek. 

 

Oude spijkerbroek

Jongens moeten vrij kunnen spelen en zich niet druk hoeven maken over dat hun kleding vies wordt. Omdat er een grote kans bestaat dat het wel vies wordt of kapot gaat, is het handig om hem een oude spijkerbroek aan te trekken. Zo kan hij lekker zijn gang gaan met z’n vrienden! 

 

Makkelijke schoenen/ regenlaarzen 

Als schoenen niet lekker zitten of snel nat worden is de speelpret heel snel over. Kies daarom voor leren schoenen, deze houden meer water en vuil tegen dan stoffen sneakers. Ook is het handig om schoenen te kiezen met klittenband. Als er een steentje in de schoen zit kan hij die er zelf makkelijk uithalen en weer verder spelen. 

Nummer Zestien

Ben je op zoek naar stoere jongenskleding die geschikt is voor het buitenspelen? Bij Nummer Zestien ben je aan het juiste adres voor merken zoals Jack&Jones junior, DjDutch, Cars, Tygo&Vito, Raizzed, Name it en LTB voor groot en klein. Neem een kijkje op de website en ontdek het aanbod. Heb je nog een vraag over de jongenskleding? Neem dan contact op met de klantenservice. 

 

https://www.nummerzestien.eu/