Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Wat kan ik allemaal met gripzakjes verpakken?

Gripzakjes zijn zakjes, doorzichtig, klein van formaat en hebben een handige druksluiting. Ze staan ook bekend als knopenzakje, verpakkingszakje en als zakje met druksluiting. Je kunt ze voor diverse doeleinden gebruiken. Gripzakjes kunnen lang meegaan en dankzij de hersluitbare drukstrip vaker te gebruiken. Gripzakjes zijn er in diverse formaten en soorten. Meestal worden gripzakjes gebruikt om dezelfde onderdeeltjes met elkaar te bundelen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld schroefjes, bouten, moeren, elastiekjes en paperclips. Met behulp van het label kun je de verpakking eenvoudig categoriseren. Verder in deze blog besteden wij meer aandacht voor alle tips en toepassingen.

Gripzakjes voor (web)winkels

Er zijn veel winkels en webwinkels die te maken hebben met kleine producten. Het is begrijpelijk dat niet voor elk klein product een apart bakje of opbergruimte wordt geregeld. Gripzakjes bieden hiervoor de oplossing. De producten kunnen met behulp van een gripzakje worden gebundeld om ruimte te besparen en om efficiënter te werken.

Verhuizen

Wanneer je gaat verhuizen, moeten er een hoop spullen en onderdelen gebundeld en verzameld worden. De schroefjes van een uit elkaar gehaald meubelstuk kunnen met de gripzakjes verzameld worden. Hiermee blijven de juiste schroefjes bij elkaar en ontstaat er geen verwarring met schroefjes van andere meubelstukken. Dankzij de hersluitbare drukstrip kunnen de onderdelen weer snel te voorschijn worden gehaald.

Zware producten

Mocht je zwaardere producten of producten met scherpe randen hebben dan bestaan er gripzakjes die extra dik zijn. Deze zakjes hebben een dikte van 90 my. Dit is bijna het dubbele ten opzichte van de standaard gripzakjes. De hersluitbare strip blijft van dezelfde stevige kwaliteit. Voorbeelden van producten en objecten die je met extra dikke hersluitbare zakjes kunt opbergen zijn paperclips, ijzeren objecten en voorwerpen met driehoekige of puntige vormen. 

Blok Packaging

Wil je graag gripzakken bestellen? Dan ben je bij Blok Packaging aan het juiste adres! Op de website van Blok Packaging vind je een breed assortiment aan gripzakken waar je uit kan kiezen. Wanneer je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Meer weten of advies nodig? Neem dan snel contact op met de klantenservice van Blok Packaging of bekijk de website.

https://blokpackaging.com/