Floxxium.nl
Image default
Boeken en Tijdschriften

Wandelen was nog nooit zo leuk dankzij dit wandelboek over Nederland

Bij Uitgeverij Blauwdruk kunt u terecht als u een wandelboek over Nederland wilt aanschaffen. In de boeken van deze expert beschrijven natuurbeschermingsorganisaties, natuurvrienden en dichters de mooiste wandelingen die zij zelf hebben gemaakt. Het maakt niet uit waar in Nederland u woont, want per provincie zijn de prachtigste wandelingen geselecteerd. De boeken van deze uitgeverij in Wageningen zijn geschikt voor iedereen die van een leuke wandeltocht houdt, of het nu door de natuur of in steden. U vindt hier dus gegarandeerd uw nieuwe favoriete wandelboek!

Boeken met een écht verhaal

Heeft u altijd al meer willen ontdekken over klompenpaden? Bij deze uitgever bestelt u verschillende boeken over klompenpaden. Dit zijn wandelingen in het agrarisch cultuurlandschap en als u een klompenpad bewandelt, komt u langs eeuwenoude routes en ontdekt u rustgevende natuur, het boerenland en landgoederen. In de boeken wordt de geschiedenis over het landschap beschreven, zodat u de wandeling nog intenser beleeft. In de boeken beschrijft de schrijver niet alleen zijn eigen impressie, maar u vindt er ook gedichten, recepten, foto’s en schetsen van het landschap. U ontdekt dus niet alleen de klompenpaden, maar ook culinair genot en kunst. Doordat deze wandelroutes zijn hersteld en zichtbaar zijn gemaakt, worden de beleefbaarheid van het landschap en de historie bovendien in stand gehouden. Wanneer u een wandelboek over Nederland koopt bij Uitgeverij Blauwdruk, krijgt u niet alleen een boek; u ontvangt een echte belevenis en ware ontdekkingsreis.

Ontdek het verrassende assortiment van deze uitgever

Bent u nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Uitgeverij Blauwdruk in Wageningen? Bij deze expert vindt u niet alleen boeken over klompenpaden, maar ook literaire wandelgidsen en boeken waarin u de leukste wandelingen door de natuur, steden en architectuur ontdekt. Treed in de voetsporten van de schrijvers die deze wandelingen zelf hebben gemaakt en bestel een wandelboek over Nederland bij deze uitgever!

https://www.uitgeverijblauwdruk.nl/